23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ekstra robust eller fuldstændig plant ?

Hos Gyproc oplever vi at vores kunder i stigende grad efterspørger gipspladeløsninger med særlige egenskaber. Det være sig ekstra høj brandbeskyttelsesevne, ekstra robust overflade, ekstra høj fugtresistens, eller lignende.

Som et led i at kunne tilbyde kundetilpassede løsninger, har vi udarbejdet to nye brochurer, for to af vores mest efterspurgte specialgipsplader – Gyproc Robust og Gyproc Planum.

Gyproc Robust
Gyproc Robust er en ekstra hård og slidstærk gipsplade, udviklet til indvendige vægge i bygninger med stor trafik, og risiko for belastninger i form af f.eks. stød og slag. Nogle af de mest oplagte områder at anvende Gyproc Robust er indervægge i skoler, sygehuse, hoteller og shopping centre.

Ud over en ekstra slagfast overflade, yder Gyproc Robust også endnu bedre lydisolation end Normal gipsplader. Dette kan i visse tilfælde give en forbedring på en hel lydklasse i forhold til tilsvarende vægtype med Normal gipsplader.

Læs mere om Gyproc Robust i den nye brochure - Download her

Øvrig information
Produktinformation
Download MK-godkendelse - Indervægge

Gyproc Planum

Gyproc Planum er specielt udviklet til lofter og vægge, i rum med stort lysindfald, hvor der samtidig stilles høje æstetiske krav til overfladernes planhed. Gyproc Planum giver de bedste forudsætninger for at opnå helt plane overflader, uden skyggedannelser fra indfaldende strejflys.

Gyproc Planum er forsynet med forsænkede kanter på alle pladens fire sider. Dette bevirker, at pladesamlinger mellem såvel kortkanter som langkanter, er optimalt forberedt til spartelarbejdet. Affasning af pladekanter kan udelades, hvilket er tidsbesparende for tømrerentreprenøren. Spartling og slibning kan også gennemføres hurtigere og med et væsentligt flottere og stærkere slutresultat end, ved brug af gipsplader uden forsænkede kortkanter.

Læs mere om Gyproc Planum i den nye brochure - Download her

Øvrig information
Produktinformation
Download MK-godkendelse - Indervægge

Begge brochurer kan bestilles her

Fælles for Gyproc Planum og Gyproc Robust er, at de som pladeløsninger indgår i komplette testede og dokumenterede systemløsninger, som er omfattet af Gyproc SystemSikring.

Gyproc Planum og Gyproc Robust består, ligesom alle andre Gyproc gipsplader, af genanvendelige materialer. Restprodukter fra byggepladser indsamles og indgår i genanvendelsessystem til produktion af nye gipsplader. Læs mere om Gyprocs arbejde med miljø og bæredygtighed i brochuren Bæredygtigt Letbyggeri (download PDF-fil).













Gyproc A/S
Hareskovvej 12
4400 Kalundborg
Kalundborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016
P nummer: 1001610372

Send til en kollega

0.062