23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beton på Teknologisk Institut søger nye medarbejdere

Som følge af en stigende opgavemængde, søger vi to nye kolleger. Er du en erfaren betonteknolog eller er du ingeniør med høj faglighed inden for beton, som vil arbejde med tilstandsvurderinger og skadesanalyser af beton, så er det måske dig vi søger?

Erfaring med rådgivning inden for beton
Du er sandsynligvis bygningsingeniør med en høj faglighed indenfor beton. Du har en solid brancheerfaring, du sikrer fremdriften i komplekse projekter med mange interessenter, og du er vant til at samarbejde og gå i dialog med kunderne omkring løsninger. Et indgående kendskab til lovgivningen på betonområdet er en fordel.

Du har et godt netværk i byggebranchen, og du evner at begå dig blandt vores kunder i de forskellige segmenter. Din faglige ballast kombineret med din forretningssans er med til at skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer.

Du kan omsætte din teoretiske viden til praktiske løsninger, og du trives med at formidle både skriftligt og mundtligt på et højt fagligt niveau. Du er vant til at planlægge dit arbejde i en travl hverdag, og du løser målrettet de opgaver, du påtager dig.
Vi er meget alsidige i vores måde at arbejde på, og vi giver rum til selvstændighed, plads til innovative idéer og har fokus på udvikling – både den faglige og den personlige.

Læs hele stillingsopslaget

Bygningsingeniør med indsigt i beton og betonskader
Du er sandsynligvis bygningsingeniør med en høj faglighed indenfor beton. Du har en grundlæggende forståelse for de typiske skader, der kan opstå i betonkonstruktioner, og du har erfaring med at identificere skadesårsager og udarbejde forslag til udbedring af skader. Du har en solid brancheerfaring, du optræder udadvendt, og er vant til at være i dialog med kunderne. Det er et krav, at du har kørekort til personbil.

Din faglige ballast kombineret med din forretningssans er med til at skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer.

Du kan omsætte din teoretiske viden til praktiske løsninger, og du trives med at formidle både skriftligt og mundtligt i øjenhøjde med kunderne. Du arbejder systematisk og struktureret, og du løser målrettet de opgaver, du påtager dig.
Vi er meget alsidige i vores måde at arbejde på, og vi giver rum til selvstændighed, plads til innovative idéer og har fokus på udvikling – både den faglige og den personlige.

Læs hele stillingsopslaget

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Send til en kollega

0.062