23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klumpskruetrækker - god når der er dårlig plads

PRODUKTNYHED: Würths nye klumpskruetrækker er lille og handy og kan anvendes til alle typer af arbejdsopgaver. Ikke mindst ved opgaver, hvor der er begrænset plads, kommer den virkelig til sin ret.

Det nyeste produkt i Würths håndværktøjssortiment er en lille handy klumpskruetrækker, som kan anvendes til alle typer af arbejdsopgaver.
Klumpskruetrækkeren har skraldefunktion med både højre- og venstreløb, og den løst isatte bitsholder kan selvfølgelig også låses fast, så skruetrækkeren kan anvendes på traditionel vis. Bitsholderen er magnetisk, så det er hurtigt og nemt at udskifte bitsene.

Skruetrækkeren vejer 205 gram og måler 9,6 cm inkl. bitsholder. Vægten er godt fordelt, og det ergonomiske design gør den behagelig at arbejde med, selv når der er begrænset plads.

Farvekodning sparer tid
Skruetrækkeren leveres med 11 forskellige bits, som er farvekodede efter Würths smarte farvekodningssystem, som går ud på, at Würths bits, skruer og øvrige befæstelsesmaterialer, som passer sammen, er markeret med samme farve. Hvis en æske med skruer f.eks. er markeret med gult, skal man anvende den gule bit. En smart ide som både sparer tid og irritation under arbejdet.
Når det er muligt at udarbejde et sådant system, skyldes det, at Würths befæstelsesmaterialer er udviklet, så den samme bits kan anvendes til mange forskellige skruer mv., hvilket i sig selv er tidsbesparende.

Kvalitetssikring
Før et nyt stykke værktøj bliver optaget i Würths sortiment, bliver det testet grundigt på et certificeret laboratorium for at sikre, at det lever op til Würths krav til robusthed, driftsikkerhed og holdbarhed. Alt sammen sker det ud fra en målrettet værktøjsstrategi, der skal sikre, at Würth også inden for dette produktområde lever op til det kvalitetsstempel, mange fagfolk forbinder med Würth-navnet.


Würth Danmark forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen.
Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2010 var omsætningen på kr. 648 mio. Würth Danmark er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 62.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.109