23948sdkhjf

Würth Danmark lancerer ny produktlinje med akku-maskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Med eneforhandlingen af akku-maskiner af det kendte amerikanske mærke, ACDelco, lancerer Würth en ny, stærk produktlinje til det danske marked, der kombinerer kvalitet med konkurrencedygtige priser.

Kendt amerikansk mærke
Det amerikanske mærke ACDelco ejes af General Motors og har eksisteret i mere end 100 år.
Mærket er kendt over hele verden for sine innovative produkter og høje kvalitet, og de kraftfulde akku-maskiner er kendetegnet ved høj driftssikkerhed og stor ydeevne.

– Både General Motors og ACDelco har en årelang tradition for kvalitet, og den vil vi gerne kunne tilbyde vores kunder. Der er ingen tvivl om, at man kan mærke kvaliteten, så snart man får maskinerne i hånden. Det er selvfølgelig også hovedårsagen til, at vi har valgt at supplere vores kendte Master-serie ved at få eneforhandlingen af ACDelco herhjemme, forklarer Würths produkt- og marketingschef, Michael Gadegaard.

Kvalitet til konkurrencedygtige priser
Hos Würth ser man frem til at præsentere markedet for en bred palet af de mest anvendte maskiner fra bore- og skruemaskiner til bajonetsave, vinkelslibere og slagnøgler.
– Ud over en høj kvalitet har ACDelco maskinerne også en konkurrencedygtig pris. Den høje ydeevne og funktionaliteten er afgørende faktorer i forhold til at øge produktiviteten. Lægger man alle disse ting sammen, er ACDelco produktlinjen en meget stærk spiller på markedet, forklarer produktmanager hos Würth, Kenneth Knudsgaard Nielsen.

Kan ses i Würths butikker
Når lanceringen for alvor rulles ud hen over efteråret, kan Würth med ACDelco føje endnu et kendt brand til listen over eneforhandlinger i Danmark.

– Vi ser meget frem til at præsentere vores kunder for ACDelco maskinerne, og vi glæder os til at kunne tilbyde så stærkt et brand til det danske marked. Er man interesseret i at få maskinerne i hånden, kan man se et udvalg af dem i Würth butikkers landet over. Og så står vores mange sælgere selvfølgelig også klar med masser af information, slutter Kenneth Knudsgaard Nielsen.


For yderligere information kontakt venligst Würth Danmark på tlf. 79 32 32 32.

Se hele kataloget her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.095