23948sdkhjf

Skudmontage skaber besparelse på 33 %

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Da medejer af Dalmose El-Service A/S, Ole Christensen, gav sig til at regne efter på besparelsen ved at anvende skudmontage frem for traditionel montage, var der ingen tvivl. Den netop vundne licitationsopgave skulle udføres med skudmontage.

De 18 specialuddannede medarbejdere hos Dalmose El-Service A/S løser alle typer af installationsopgaver med specialisering inden for industriservice, EDB- og alarmområdet. Siden starten i 1986 har virksomheden haft fokus på udvikling og nytænkning. Derfor lyttede Ole Christensen meget interesseret med, da Würth sælgeren præsenterede skudmontage:
– Vores Würth sælger har tidligere introduceret os til Würths skudmontageprogram og gjort os opmærksom på mulighederne, hvis vi på et tidspunkt skulle få en opgave, hvor skudmontage kunne være fordelagtig. Da vi vandt licitationen, kontaktede jeg Würth, som sammensatte en god aftale til os.

Høj produktivitet og bedre bundlinje
Skudmontage fungerer bl.a. godt til større montageopgaver, hvor arbejdsflow og høj produktivitet er afgørende, og besparelsen stod hurtigt klart for Ole Christensen:
– En elektriker koster ca. 5 kr. i minuttet, og det tager ca. 2 minutter at bore et hul, sætte plugs i og skrue kabelbøjlen op. Så er regnestykket ret enkelt, når et skud til skudmontagen koster ca. 2-3 kr. Skudmontagen giver os en besparelse på 33% i forhold til traditionel montage, udelukkende i kraft af højere effektivitet. Det er en stor fordel til licitationsopgaver, hvor lønsomheden kan være lavere.

Én arbejdsgang
Genopbygningen af den nedbrændte fabrik, som Dalmose El-Service A/S i øjeblikket arbejder på, foregår i rum med 6 meter til loftet. Der skal føres kabelbakker og rør ned ad væggene til fx afbrydere og automatisk brandalarmering, og med skudmontage kan kabelbøjlerne monteres i én arbejdsgang.
– Det betyder selvfølgelig også noget for vores komfort, at vi kan klare montagen i én arbejdsgang. Vi slipper for at skulle have flere stykker værktøj i hånden, og det giver os en større bevægelsesfrihed og bedre flow, fortæller Ole Christensen og fortsætter:
– Skudmontage er meget nemt at gå til, og vi fik en rigtig god introduktion fra Würth sælgeren, så næste gang kan jeg hurtigt selv instruere mine medarbejdere.

God sparring
Ole Christensen er meget begejstret for de ideer og forslag, som Würth sælgeren præsenterer, fordi det er med til at skabe nye muligheder for virksomheden.
– Generelt har vi et rigtig godt samarbejde med Würth. Würth sælgeren er opmærksom på, hvilke nyheder og produkter, der er relevante for Dalmose El-Service A/S og de opgaver, vi løser. Det er tydeligt, at han har sat sig ind i vores virksomhed, og derfor er han i stand til at sparre med os og præsentere os for relevante produkter og løsninger, der matcher vores behov.

Ergonomisk udviklet
Würths specialist i skudmontage, Johnny Stark, som demonstrerer skudmontage for Würths kunder over hele landet er ikke i tvivl om fordelene.
–En af fordelene ved Würths boltepistoler til skudmontage er, at de er ergonomisk udviklet og nogle af de letteste på markedet. Maskinerne har derfor en god vægtfordeling og er behagelige at arbejde med. Herudover betyder min sparring til fx specialopgaver, at vores kunder altid kan få den rigtige løsning i forhold til en given opgave, forklarer Johnny Stark.

Attraktiv merværdiaftale
Ud over kvalitetsprodukter har Würth også en række fordelagtige aftaler, der yderligere er med til at gøre skudmontage til en rentabel montagemetode.
– Det essentielle i forhold til skudmontage er selvfølgelig den øgede effektivitet og færre omkostninger. I forhold til forbrug af skruer og plugs og slitage på bor er der meget at spare. Samtidig tilbyder vi hos Würth både leje af maskiner og merværdiaftaler, der betyder, at beløbet på boltepistolen refunderes, når kunderne køber tilbehør for et aftalt beløb, slutter Johnny Stark.

For yderligere information kontakt venligst Würth Danmark på tlf. 79 32 32 32.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2013 var omsætningen på kr. 675 mio. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 65.000 medarbejdere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.109