23948sdkhjf

ISO 9001 re-certificering til CB Svendsen A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af CB Svendsen A/S

CB Svendsen A/S er glad for at annoncere, at virksomheden har opnået re-certificering i henhold til ISO 9001 standarden.

CB Svendsen A/S er glad for at annoncere, at virksomheden har opnået re-certificering i henhold til ISO 9001 standarden. Dette beviser virksomhedens engagement i at opretholde høje kvalitetsstandarder i deres forretningspraksis og understreger deres forpligtelse til at levere tilfredsstillende service til kunderne. Re-certificeringen afspejler en kontinuerlig indsats for at forbedre processer og opnå effektivitet i alle aspekter af virksomheden. CB Svendsen A/S ser frem til at fortsætte deres engagement i at opretholde kvaliteten i deres service til kunderne. 

"Vi er stolte af at have opnået re-certificering i henhold til ISO 9001 standarden," udtaler direktør Jakob B. Svendsen. "Det viser vores dedikation til at opretholde høj kvalitet i alt, hvad vi gør, og vores forpligtelse til at levere tilfredsstillende service til vores kunder. Vi ser frem til at fortsætte vores engagement i at opretholde disse standarder i fremtiden." 

CB Svendsen A/S er en innovativ udviklings- og produktionsvirksomhed inden for elektroniske løsninger. 
Essensen i vores bedrifter er innovation, høj teknisk faglighed, kvalitet og lidenskab for det enkelte produkt. Vi stræber efter, at vores kunder opfatter os som en troværdig organisation og essentiel samarbejdspartner. 
Med vores hovedsæde i Værløse designer, udvikler og producerer vi innovative løsninger og med produktion i Danmark, Polen og Litauen opnår vi konkurrencedygtige priser på alt fra prototyper til masseproduktion. 

Læs mere om CB Svendsens kvalitet her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
CB Svendsen A/S

Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Danmark
CB Svendsen A/S

Send til en kollega

0.141