23948sdkhjf
Del siden

CB Svendsen A/S

CB Svendsen A/S er en innovativ udviklings- og produktionsvirksomhed inden for elektroniske løsninger.
Essensen i vores bedrifter er innovation, høj teknisk faglighed, kvalitet og lidenskab for det enkelte produkt. Vi stræber efter, at vores kunder opfatter os, som en troværdig organisation og essentiel samarbejdspartner.

Med vores hovedsæde i Værløse designer, udvikler og producerer vi innovative løsninger og med produktion i både Danmark, Polen og Litauen opnår vi konkurrencedygtige priser på alt fra prototyper til masseproduktion.

Har du en idé, du vil have realiseret, kan du med fordel bruge vores know-how og ekspertise inden for custom-made elektronikløsninger i højeste kvalitet. Vi leverer bl.a. design og layout, udvikling af soft- og hardware, mekanisk konstruktion, EMC målinger, produktion, tests og en hjælp med distributionen. Alt sammen til yderst konkurrencedygtige priser.

Du kan læse mere om vores elektronikudvikling og elektronikproduktion her.

Revolutionerende produkter skabes gennem innovativ tænkning, teamwork, godt partnerskab og hårdt arbejde.

Kontakt os gerne med en forespørgsel på udvikling eller produktion af dit produkt. Så aftaler vi et møde, hvor vi kan blive klogere på produktet, dig som kunde og dine forventninger til både processen og økonomien. På den baggrund kan vi give et tilbud, der bedst matcher dine behov.

CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Danmark
CVR nummer: DK82508414
P nummer: 1002648308
50
AAA - bronze-diplom, ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.344