23948sdkhjf

Fordel at samle flere lukningsarbejder i én entreprise

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSHansen a/s

Samling af hele lukningsentreprisen hos én entreprenør lægger op til en samarbejdsform, der rummer mange fordele for bygherren.

Kompleksiteten i at bygge en tæt facade er til stede i ethvert byggeri og for at simplificere et i forvejen komplekst projektbyggeri kan det være en god idé at vælge én hovedentreprenør på hele lukningsentreprisen.

For det første placeres ansvaret for tætheden ét sted, hvilket især er relevant ved overgangen mellem tag og facade.

Derudover behøver bygherre kun at henvende sig ét sted med tekniske spørgsmål og afklaringer. Der er derfor færre grænseflader, hvor der kan opstå uklarhed om fordeling af ansvar.

Og så reduceres risikoen for fejl væsentligt.

Det gør det lettere for kunden at få bygget i den rette kvalitet og til den rigtige pris.

Novo Nordisk Engineering (NNE), som er rådgiver på projektbyggeriet for AGC Biologics, valgte denne samarbejdsform til projektet, som udgør 10.00m2 facade og 3.900 m2 tag.

"Med HSHansen som hovedentreprenør på lukningsentreprisen har vi fundet et godt match, som udover høj kvalitet ved egenproduktion, også har vist sig som en fuldt professionel entreprenør med koordinering af egne underentreprenører,” fortæller Constructing Architect i BIM Design fra NNE Svend Torngaard Rasmussen.

Lukningsentrepriser udgør knap halvdelen af omsætningen hos HSHansen

Kontakt HSHansen  og hør mere om mulighederne >>>

Læs mere om HSHansen her >>>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSHansen a/s

Bredgade 4
6940 Lem
Danmark
HSHansen a/s

Send til en kollega

0.109