23948sdkhjf

Mest bæredygtige virksomhed i kategorien industrikonglomerat

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

For 12. år i træk er Schneider Electric på Corporate Knights’ liste over verdens mest bæredygtige virksomheder. I kategorien ”industrikonglomerat” løber Schneider Electric med førstepladsen.

 

Schneider Electric, den globale ekspert i energioptimering, er igen i år på top-10-listen over verdens mest bæredygtige virksomheder. Det er 12. år i træk, at virksomheden vinder en plads på det anerkendte Global 100-indeks, der rangerer virksomheder verden over baseret på deres bæredygtighedsindsats, og som hvert år offentliggøres i forbindelse med Det Verdensøkonomiske Forum i Davos, Schweiz.

Schneider Electric er den eneste virksomhed i sin kategori, der har formået at være på listen hvert år siden 2012. I 2021 vandt virksomheden førstepladsen som verdens mest bæredygtige virksomhed, og i år er virksomheden blevet kåret som nummer ét i kategorien ”industrikonglomerat”.

 

”Denne præstation er resultatet af Schneider Electrics mangeårige og vedholdende indsats med at integrere bæredygtighed som et gennemgående element i vores strategiske tænkning,” siger Thomas Träger, Schneider Electrics direktør i Danmark, og fortsætter:

”Bæredygtighed er en kerneværdi i vores forretning, som vi arbejder med på alle niveauer – fra det allerøverste, strategiske lag og visionen for vores medarbejderkultur til det helt nære i dagligdagen for alle vores medarbejdere. Vi er dedikerede til at løbe dette maraton sammen med alle relevante interessenter for at nå FN’s klimamål. Det er derfor, vi er så enormt stolte over, at vi har kunnet holde momentum som en af verdens mest bæredygtige virksomheder i 12 år og samtidig blive anerkendt som best practice inden for industrikonglomeraterne.”

 

Udover Global 100-indeks kåringen i dag, er Schneider Electric også for nyligt blevet anerkendt af en række andre ESG-krediteringsbureauer, herunder Standard & Poor’s, CDP og Moody’s for deres arbejde med ESG’erne. Samtidigt er Schneider Electric blandt de kun 19 virksomheder, som i år har modtaget Kong Charles’ Terra Carta Seal, som hylder virksomheder, der har gjort en særlig indsats for at fremme et mere bæredygtigt erhvervsliv. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Send til en kollega

0.11