23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RØROPSTROPNING TIL KLOAK - Dansk design - Dansk produceret

Når vi siger Dansk produceret - ja så mener vi det. Dansk Design, Dansk udvikling og Dansk Produceret.

I disse tider er leveringssikkerhed en væsentlig faktor i dansk byggeri. Vi har hele vejen igennem valgt at designe, udvikle og patentere vores produkter i Danmark.

Vores produktion ligger ligeledes i Danmark, og derfor har vi stor leveringssikkerhed på vores produkter.

At vi producerer vores kloakopstropninger i DK, gør ikke produktet dyrere, tværtimod, vi kan levere prisstærke opstropningsløsninger væsentligt billigere end de systemer der ellers findes i dag, og som typisk produceres i udlandet. Derfor er vores færdige produkter ikke belastet miljømæssigt af lange transporter, og vi kan levere just in time til vores kunder - vi er også altid inden for rækkevidde mht. spørgsmål eller hjælp ifm. projektudførelse eller projektering.

På vores hjemmeside ligger brugervejledninger således at kunden altid får den rigtige montagevejledning. (den forefindes også fysisk i alle vores kasser med fittings).

Har I som rådgivere brug for dokumentation i form af test fra Teknologisk Institut eller ingeniørberegninger fra Teknologisk Institut, ja så forefindes de ligeledes på produktsiden så det er nemt og overskueligt at få sine oplysninger på plads.

I denne forbindelse har vi også lavet en skabelon til BIPS, omkring opstropningsdelen, så den kan kopieres direkte ind i de fælles beskrivelsesprincipper omhandlende vores produktdata.

Vi skal være BEDRE OG BILLIGERE, og derfor prioriterer vi højt at følge op på vores kunder og høre deres erfaringer med vores produkter, så vi hele tiden kan finpudse og komme med nye produktlinjer der kan hjælpe slutbrugeren.

Bedste hilsner Dansk Byggekomponent ApS

www.dbk-aps.dk

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.094