23948sdkhjf
Del siden
Annonce

gesis® NRG – fladkabelsystemet fra Wieland Electric

gesis® NRG – fladkabelsystemet fra Wieland Electric, der giver tids- og omkostningsbesparelser i dine projekter.

Alt efter installationstype kan vi tilbyde forskellige installations stikforbindelser, hvor fællesnævneren er, at alle systemer giver tids- og omkostningsbesparelser i dine installationsprojekter.

Her viser vi vores gesis® NRG fladkabelsystem, der i kombination med vores gesis® GST18 stikbare installationssystem giver mulighed for hurtige, enkle og omkostningseffektive installationer. gesis® NRG fladkabelsystem tilsluttes med IDC (insulation-displacement contact) hvilket betyder, at det er ikke nødvendigt at afisolere lederne men bare skrue skruerne igennem fladkablet og forbindelsen er etableret, enkelt sikkert og hurtigt.
Læg dertil at systemerne er både mekanisk og optisk kodet i form af farvekodning, der gør, at forbindelserne er fejlsikre, hvilket betyder, at man undgår ressourcekrævende fejlfinding under idriftsættelsen. Smart!

Tag et kig på vores 7-polede fladkabelsystem gesis® NRG, der giver flere fordele i en belysningsinstallation.

Eksempelvis kan du med denne løsning installere en 7-polet central forsyning med 3 faser og DALI kommunikation og fra fladkabel vælge den ønskede fase + DALI signal. Efter afgrening fra fladkablet er det yderligere muligt at forgrene den elektriske energi længere i installationen med vores fordelingsblokke og dermed få en smart forsyning ud til hvert armatur.

Besøg vores hjemmeside: Link
Hent gesis® NRG kataloget: Link
Hent gesis® kataloget: Link 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: sales.denmark@wieland-electric.com eller på telefon: 70 26 66 35.

Wieland Electric A/S
Truckvej 5
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078