23948sdkhjf
Del siden

Wieland Electric A/S

Wieland Electric blev grundlagt i 1910 og er en af pionererne inden for elektrisk forbindelse teknologi.

Produktsortimentet omfatter over 20.000 komponenter til industriel automatisering og opbygning af installation / automatisering.

Med sit Gesis ® system har Wieland Electric været markedets ledende på verdensplan inden for Plug & Play installationer i bygninger i over 30 år.

Wieland Electric har et stærkt program indenfor elektriske forbindelser, samt et stort produktprogram til automatiseringskoncepter til industrien.

Det store program af rækkeklemmer, print klemmer og industristik er blevet udvidet med I/O moduler, strømforsyninger og overspændings-beskyttelsesmoduler.

I slutningen af 1990erne kom udviklingen af Podis systemet, som primært gør det lettere at installere distribuerede systemer til transport og logistik områderne.

Senest er Podis programmet blevet udvidet, således det også kan anvendes til bl.a. belysning i Vindmølletårne med mere.

Hele produktprogrammet kan ses på www.wieland-electric.com

Som det internationalt orienterede familieejede selskab som Wieland Electric er, har vi 13 datterselskaber og salgsselskaber med hovedkvarterer i henholdsvis Argentina, Belgien, Kina, Danmark, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Italien, Canada, Filippinerne, Polen, Rumænien, Rusland, Spanien, Tjekkiet og USA og er derudover repræsenteret i mere end 70 lande verden over.

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297