23948sdkhjf

Brdr. Bagner A/S - Hasle El-installation får ny ejer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Efter 35 år som indehavere af Brdr. Bagner A/S i Aarhus overdrager Erik og Henrik Bagner nu deres virksomhed til Henning Mortensen a/s. De tidligere ejere og medarbejdere fortsætter arbejdet under samme navn og fra samme adresse som hidtil.

Tilbage i 2018 valgte Silkeborg-installatøren Henning Mortensen a/s grundet stigende ordretilgang på store byggeprojekter at åbne afdeling i Aarhus. Siden har aktivitetsniveauet i området været højt. For at sikre Aarhus-afdelingens fortsatte vækst samt styrke serviceforretningen har Henning Mortensen a/s indgået aftale med den århusianske elinstallatør Brdr. Bagner A/S om overtagelse pr. 17. august 2022.

Med købet overtager Henning Mortensen a/s en veldrevet, autoriseret familievirksomhed, der har serviceopgaver inden for elinstallation som kerneydelse. Foruden en stærkere tilstedeværelse i Aarhus-området får Henning Mortensen a/s tilført knap 10 nye medarbejdere inklusive de tidligere ejere.

Stærkere lokal tilstedeværelse i Aarhus
»Jeg er rigtig glad for at byde alle fra Brdr. Bagner A/S velkommen. Virksomheden bygger på mange års lokal tilstedeværelse, ansvarsfuld drift og et godt kundegrundlag. Dermed supplerer Brdr. Bagner A/S vores aktiviteter og ambitioner i Aarhus perfekt«.

Sådan siger partner og afdelingschef Thomas Munk Olsen fra Henning Mortensen a/s om købet af Brdr. Bagner A/S. Han indtræder som direktør i det nyindkøbte selskab, og han fortsætter:

»Der er stadig kraftig aktivitet i Aarhus-området, og Henning Mortensen a/s er i fuld gang med en række store fag- og teknikentrepriser på byggerier, som vi efterfølgende gerne vil tilbyde teknisk service på. Fordelen ved os er, at vi kan tilbyde installation og service inden for både VVS, el, sikring, ventilation, sprinkler og blik. Med Brdr. Bagner A/S som en del af holdet bliver vi en endnu mere attraktiv lokal servicepartner i Aarhus«.

Samme service – flere kompetencer
Hos Brdr. Bagner A/S er der også glæde over de muligheder, som den nye konstellation giver. Henrik Bagner, der siden 1987 har ejet og drevet elinstallationsfirma sammen med broderen Erik Bagner, siger:

»Vi har længe gået med tanker om, hvordan virksomheden kunne fremtidssikres i forbindelse med et generationsskifte. Det har været vigtigt for os, at kunder og medarbejdere bliver bragt trygt videre. Samtidig skulle det være en model, hvor vi begge kunne se os selv fortætte i virksomheden. Valget faldt på Henning Mortensen a/s, da vi både får indfriet vores ønsker og fremover får mulighed for at tilbyde vores kunder flere typer af tekniske løsninger – blandt andet inden for tyveri- og brandsikring, som Henning Mortensen a/s er certificeret inden for«.

Kunderne hos Brdr. Bagner A/S vil altså fremover blive serviceret af de samme elektrikere, som de har været vant til. Samtidig vil de kunne drage fordelen af en langt bredere vifte af tekniske kompetencer hos én og samme samarbejdspartner.

Ny ejer flytter ind
Som ny ejer af Brdr. Bagner A/S kommer Henning Mortensen a/s ikke til at ændre meget i det nuværende set-up. De tidligere ejere og medarbejdere kommer til at fortsætte arbejdet under samme navn og fra samme adresse i det vestlige Aarhus.

»Største forandring her og nu bliver, at Henning Mortensen a/s har opsagt det nuværende lejemål på Søren Frichs Vej i Aarhus C. Vi flytter til Bagners lokaler på Viborgvej 149 i Aarhus V. Og så kan vores nye kollegaer se frem til mere digitaliserede arbejdsgange end hidtil«, slutter Thomas Munk Olsen.

Med købet af Brdr. Bagner A/S har Henning Mortensen a/s mere end 60 medarbejdere ansat i Aarhus-afdelingen – heraf 18 lærlinge. På landsplan har Henning Mortensen a/s over 300 medarbejdere fordelt på seks håndværksfag og tre afdelinger i henholdsvis Silkeborg, Herning og Aarhus.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.126