23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byg smart og innovativt med kloak-opstropninger fra DBK

I disse tider med voldsomt stigende materialepriser og lønninger, er det vigtigere end nogensinde før, at vælge de rigtige og mest optimale byggemetoder - Det er netop dette Dansk Byggekomponents produkter er skabt til.

”Der er stadigvæk fart på byggeriet, men med mange udfordringer ifht. store prisstigninger fortsat på materialer og på arbejdslønnen – der er prispres på entreprenører og bygherrer ifht. afgivne tilbud og igangværende sager.

Derfor er det ekstra vigtigt at tænke innovativt og bygge smart, så der spares tid og der bruges materialer der er prisbillige og solide.

 Vores firma er netop skabt til at imødekomme disse ønsker, og vi udvikler løbende nye produkter der kan monteres hurtigere og mere sikkert, samt til en billigere materialeindkøbspris. (Næste produkt præsenteres medio efterår 2022)

 Vores første produkt, der er beregnet til opstropning af kloak- og installationsrør, rammer perfekt dette segment.

Det er udført i stærkt glasarmeret nylon og der er foretaget både ingeniørberegninger og ingeniørtest fra Teknologisk Institut på det, så det derved overholder BYG-ERFA, selvom det ikke er et rustfrit stål produkt.

 

Fordelen ved vores opstropningssystem er netop:

  • Væsentligt billigere materiale indkøb end rustfrit stål – Det rustfri stål er op til 50 % dyrere i indkøb.
  • Ingen kondensdannelse i bærende konstruktioner – vores stænger afskæres bare 4 cm over den hvide isolering og støbes inde uden brug af flanger eller andet – der skal ikke tages hensyn til respektafstand til armeringsjernet, da vores produkt ikke er varmeledende og kondensskabende som rustfrit stål. 
  • Meget hurtigt og let at montere, uden brug af værktøj, man monterer op til 5-6 gange så mange i timen, ifht. et traditionelt rustfrit stål produkt. 
  • Sikker montage – når systemet er klikket sammen, er det korrekt monteret – det kan ikke sættes forkert sammen. (udførlig montagevejledning medfølger).
  • Lang levetid og formstabilt materiale. 

  

Så gå ind på vores hjemmeside www.dbk-aps.dk og læs mere, der ligger også en lille video omkring opstropning fra Byggeriets kvalitetskontrol omkring netop korrekt montage af opstropning.

 Vi håber I har lyst til at indarbejde dette produkt i jeres næste projekt, og står gerne til rådighed for evt. spørgsmål.”

 Vedhæftet ingeniørrapport fra TI, Testrapport fra TI samt brugervejledning og flyer.

 

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.078