23948sdkhjf

Hærdet glas bruges til andet end bygninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mirit Glas A/S

Som ekspert i små hærdede glas oplever Mirit Glas en stigende interesse fra industrien.

Når man siger hærdet glas, så tænker mange på bygningsglas. Men faktisk bruges hærdet indenfor mange virksomheder til helt andre formål.

”Vi leverer hærdede glas til både off-shore og elektronik-branchen. Vores glas er jo ikke termoruder, facader eller til brusenicher. Vi laver typisk glas i mindre størrelse, hvor de bliver brugt til noget teknisk,” siger Johan Stenfeldt Hansen, der salgsansvarlig hos Mirit Glas.

Og netop glas, der kan tåle lidt mere, er der efterspørgsel på.

Det er en tendens, at industrien bruger visuelle systemer i højre grad end tidligere. Det mærker Mirit Glas også, da flere og flere forskellige typer virksomheder henvender sig til Mirit Glas, for at få lavet glas, der skal bruges til tekniske løsninger.

”Ofte oplever vi at kunderne har været rundt for at lede efter nogen, der kan lave præcis den type glas, der passer til deres applikation. Så finder de os på et tidspunkt – typisk, fordi de har set på vores hjemmeside, at vi kan lave mange forskellige typer glas.  Vi gør meget ud af at spørge ind til kundernes behov, fordi vi sjældent oplever, at kunderne kommer og ved præcist hvilken type glas de skal have, ” fortæller Johan Stenfeldt Hansen.

Ikke alle glas, som Mirit Glas leverer, er hærdede glas, men en stor del af de specialfremstillede glas, som kommer gennem produktionen, kommer alligevel en tur gennem hærdeovnen.

”Vi laver alt efter opgave og kundens ønsker. Ofte skal glassene bruges i en produktion, hvor de skal kunne holde til lidt mere, og så kan det være oplagt, at hærde glasset,” slår Johan Stenfeldt Hansen fast.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mirit Glas A/S

Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 Herlev
Danmark
Mirit Glas A/S

Send til en kollega

0.156