23948sdkhjf

Facaderenovering af klassisk etageejendom i København

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profile A/S

Profile A/S og Bygma Helsingør har leveret Baumit produkter og bistået med løbende teknisk rådgivning til nyistandsat facade i Viborggade i København

Der er ikke noget smukkere og mere inspirerende, end at gå en tur i den indre by, hvor velholdte facader vidner om svundne tiders liv og arkitektur.

I Viborggade på Østerbro ligger der en klassisk 5-etagers beboelsesejendom fra 1885, som nu igen kan knejse mod den blå himmel med en velbevaret og nyistandsat facade.

Tre afstemte sandfarver giver facaden nyt liv. De milde sandfarver egner sig godt til store flader. Bygningen får et let udtryk, og kombinationen af forskellige sandtoner giver en blød og harmonisk stemning, der er rar at kigge på.

Baumit Facadesystemer er velegnede til bevaring af ældre bygninger med nedslidte facader. Facaden bliver renoveret og tætnet, så den fremstår med stilrene, skarpe kanter og en vedligeholdelsesfri overflade. Eksisterende revner og sprækker repareres og dækkes, og dannelsen af nye revner og afskalninger minimeres mange år ud i fremtiden. Isoleringsevnen optimeres også, da de mange nye lag puds forsegler huller og sprækker. Netpuds holder vand og fugt væk fra murværket, hvilket skaber et sundere indeklima og forebygger skimmelsvamp. Med 100 mm mineraluld på gavlen minimeres varmetabet, og gavlvæggen holdes varm og reducerer ubehagelig træk.

Projektbeskrivelse:

Facade mod gade og gård: Netpuds – Baumit ProContact DC 56 med armeringsnet. Slutpuds – Baumit MultiFine RK 70 N. Maling – Baumit StarColor tonet i farverne 0019, 0182 og 0356.

Gavl: Isolering – 100 mm mineraluld. Grundpuds – Baumit ProContact DC 56 med armeringsnet. Slutpuds – Baumit MultiFine RK 70 N. Maling – Baumit StarColor tonet i farven 0356.

Stueetage: Malet med en varm grå af andet fabrikat.

Baumit StarColor: Silikoneharpiksbaseret maling. Hurtigtørrende og ekstrem vand- og smudsafvisende. Den fine mikrostruktur giver en bedre gengivelse af farver. I hvid fremstår malingen med en højere grad af hvidhed sammenlignet med konventionelle syntetiske harpiksprodukter. Baumit StarColor kan tones med organiske eller uorganiske farvepigmenter.

S & P Service A/S har været entreprenør på projektet, hvor Profile A/S via Bygma Helsingør har leveret Baumit produkter og bistået med løbende teknisk rådgivning direkte til entreprenøren under hele projektet.

Se flere billeder

Læs mere om mulighederne for facaderenovering med Baumit FacadeSystemer


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profile A/S

Skånevej 2
6230 Rødekro
Danmark
Profile A/S

Send til en kollega

0.125