23948sdkhjf

Klimabevidst byggeri på BAYO.S skruefundamenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af BAYO.S Skruefundamenter ApS

Fundamentet består af 45 stk. BAYO.S skruefundamenter.

Den danske byggebranche står over for en uundgåelig og stor omstilling. Klimakravene skærpes i de kommende år, og køberne bliver mere klimabevidste. Derfor er vi flere danske leverandører, som er gået sammen om at vise de mange muligheder, der er for at gøre boligbyggeri klimarigtigt.

Det sker i et fælles projekt kaldet ”Klimakassen”, der demonstrerer, at klimakorrekte familieboliger kan gøres tilgængelige for alle. Bag projektet står Frederikssund Kommune og bygherren Fabulas.

Det største mål med Klimakassen er, at den skal vise, at vi allerede nu kan udlede under de 5 kg CO2e pr m2/år i vores boliger, der er grænsen for CO2e i Den Frivillige Bæredygtighedsklasse i 2030.

Ønsket er at vise, hvordan vi kan bygge med mere omtanke for mennesker, natur og klima i fremtiden.

Primær Partner
Klimakassen bliver opført af en række leverandører, der alle, ligesom BAYO.S, deler visionen om en reelt grønnere byggebranche. Vi ønsker at tydeliggøre, at nybyggede typehuse gennem materialevalg kan blive langt mere klimavenlige og langtidsholdbare allerede nu. Læs mere om Klimakassen på www.klimakassen.info

Af øvrige leverandører kan bl.a. nævnes Scandic Byg, som er leverandør af modulerne og Frøslev, som er trægrossist. Alle Klimakassens leverandører /partnere udvikler produkter, der kan rykke på skalaen for husets samlede CO2-aftryk.

BAYO.S har monteret 45 stk. professionelle skruefundamenter i op til 4 meters dybde.

Hos BAYO.S er vi stolte af at være Primær Partner på projektet.

BAYO.S SKRUEFUNDAMENTER HAR MANGE FORDELE:

 • Med skruefundamenter er der intet gravearbejde og ingen bortkørsel af jord.
 • Da der ikke skal støbes med beton, er der ingen ventetid på hærdning. Du skruer skruen i og kan bygge videre straks efter.
 • Skruefundamenterne kan skrues op og genplaceres. Materialerne er ligeledes genanvendelige. Alt dette er til gavn for miljøet.
 • Bygger du på skruefundamenter fra BAYO.S, så kan du tegne den lovpligtige byggeskadesforsikring.
 • Er godkendte til byggeri i EU
 • Er produceret i EU
 • Er ISO-certificerede
 • Er CE-mærkede
 • Overholder EN-normen for stål, svejsning og galvanisering
 • Understøtter BR18
 • Kan akkrediteres i henhold til Eurocode 3 og 7
 • BAYO.S kan dokumentere bæreevne og levetid

 

FREMTIDENS BYGGERIER
BAYO.S har et tæt samarbejde med Aalborg Universitet, Innovationsfonden, Vækstfonden og geoteknikere fra Andreasen & Hvidberg omkring skruefundamenter til fremtidens byggerier.

BAYO.S Skruefundamenter, Aalborg Universitet og Andreasen & Hvidberg har med støtte fra Innovationsfonden gennemført et forskningsprojekt og kan nu som de første i Danmark akkreditere brugen af BAYO.S skruefundamenter. Dermed sikres, at bygningsreglementets Eurocode 3 og 7 overholdes.

Ud fra en jordbundsundersøgelse, der viser jordens styrke beregner vi, hvordan opgaven skal løses og slutteligt modtager du som kunde en rapport, der dokumenterer alle de installerede skruefundamenter enkeltvis.

Innovationsfonden støtter også et nyt 4-årigt forskningsprojekt – Grand Solution - på Aalborg Universitet, som skal være med til at løfte teknologien ind i de store byggerier. Også dette projekt er skabt som et samarbejde mellem BAYO.S Skruefundamenter, Aalborg Universitet og Andreasen & Hvidberg.

Læs mere om BAYO.S skruefundamenter her

 Kontakt BAYO.S for yderligere information om, hvordan du kan bruge BAYO.S skruefundamenter til dit næste projekt – tlf. 70 275 275 eller mail@bayosystem.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BAYO.S Skruefundamenter ApS

Torebyvej 23B
4891 BAYO.S Skruefundamenter ApS
Danmark
BAYO.S Skruefundamenter ApS

Billeder & videoer

Grønt byggeri på Bayos skruefundamenter

Send til en kollega

0.125