23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Anmelderrost konferencecenter midt i Danmark

HUSET Middelfart har alt det, et moderne konferencecenter skal have - og lige lidt mere. Det er i hvert fald det, vores gæster siger.

Konferencecenter på fyn der skaber de bedste rammer om møder, kurser, konferencer, events og selskaber

Som gæst i HUSET Middelfart vil du hurtigt kunne mærke vores mere end 50 års erfaring som konferencecenter. Du vil opleve at blive mødt af professionelle, smilende og servicemindede medarbejdere.  Vi har tilmed et professionelt og erfarent bookingteam, som glædeligt hjælper med de praktiske detaljer, det forkromede overblik – og de kreative indspark. 

Vil du holde møde i et sommerhus, orangeri eller i et af verdens mest bæredygtige huse? Vi tilbyder helt unikke rammer for dit møde, fordi HUSET Middelfart er placeret i forlængelse af Danmarks største byggeudstilling. Det giver en helt unik mulighed for et skræddersyet arrangement. som dine gæster husker.

HUSET Middelfart er med sin placering, midt i Danmark, det oplagte sted for dit kommende arrangement uanset om dine mødegæster kommer øst eller vest for Storebælt.  HUSET Middelfart er omgivet af den fynske natur med udsigt til Lillebælt og med hjortevildt i baghaven. 

Læs mere om HUSET Middelfart

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078