23948sdkhjf

Cykelstativer og pulterrum til Engbyen i Aarhus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

I Aarhusbydelen Risskov er beboerne i Engbyen ved at flytte ind, og hver lejlighed får 2 m2 pulterrum og forskellige typer cykelstativer at vælge i mellem.

Nybyggede boliger præger området Engbyen og til 248 lejeboliger har Hans Schourup som underleverandør til MT Højgaard leveret 248 pulterrum og 496 cykelstativer i ét niveau fordelt over tre etaper.

I konkurrence med andre underleverandører vandt vi i oktober 2021 delentreprisen på baggrund af en prøveopstilling, vi havde leveret til vurdering.


Opgaven
Projektering, levering og montering af

  • 248 pulterrum på hver 2 m²
  • 496 cykelstativer i 1 niveau med både 45° og 90° bøjler, nedstøbt i terræn og forankret i gulv i kælderen

 

>> Har du brug for depotrum eller pulterrum til dit næste projekt? Kontakt Nick Møller Merch på 87 47 62 43

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

Cykelstativerne giver let adgang til at parkere sin cykel.Engbyen i RisskovPå udendørsarealerne er der også mulighed for at parkere cyklen. Her er cykelstativerne nedstøbt i terræn.Cykelstativerne giver også mulighed for parkering i ret vinklede bøjler. Cykelstativet er forankret i gulvbelægningenCykelstativerne er modulopbyggede og bøjlerne kan udskiftesDepotrummene er bygget i solide trådvægge, som tilpasses på stedet omkring bygningsinstallationer.Der er 2 m2 depotrum til hver lejlighedDepotrummene er bygget af trådvægge, der lader lyset strømme igennem.

Send til en kollega

0.469