23948sdkhjf
Del siden

Hans Schourup A/S

Vi har løsninger på lager.
Hans Schourup A/S er blandt landets førende virksomheder inden for udstyr og komplette løsninger til lager og personalerum.

Bedre plads på fremtidens lager.
Optimal udnyttelse af lagerarealer er et område, hvor vi i al beskedenhed har succes. Det kan være i form af smalgangslagre og dybdestablingsreoler eller indskudte etager mobil- og gennemløbsreoler.

Det brede udvalg af produkter til håndtering og opbevaring omfatter også lagerautomater, samt småvare- og arkivreoler. Vi indretter personalerummet med super flotte bænke, samt garderobeskabe og til værkstedet leverer vi ergonomiske borde til arbejdspladsen.

Kik ind på vores hjemmeside og bliv inspireret blandt masser af beskrivelser fra tidligere projekter, billedreportager samt udtalelser fra tilfredse kunder.

Hans Schourup A/S der blev etableret i 1981 er 100% dansk og ejes af den erhvervsdrivende Vilhelm Kiers Fond som støtter almindelige velgørende, kulturelle og samfundsnyttige formål fortrinsvis i Århus Kommune.
Støtten spænder over en række forskellige projekter – såvel store som små. Fonden ejer desuden også brødrene kier a•s der er en grossistvirksomhed inden for de tre forretningsområder: stål, VVS og VVT.

Vi er medlem af brancheforeningen FLAM (Foreningen Lagerindretning og Materialehåndtering)
FLAM er for virksomheder, der udbyder lagerindretning og materialehåndtering. Foreningens medlemmer har forpligtet sig til at overholde danske og fælleseuropæiske normer, standarder og gældende regler, at yde kvalificeret rådgivning og at levere produkter og ydelser, der lever fuldt ud op til disse standarder.

Hans Schourup A/S
Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Danmark
CVR nummer: DK65835118
P nummer: 1002218238
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297