23948sdkhjf

Hvorfor vælge værkstedsudstyr fra Hunter?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Der er flere gode grunde til at vælge værkstedsudstyr fra Hunter, hvis du vil fremtidssikre dit autoværksted.

Flest OEM-godkendelser
Hvis du vælger værkstedsudstyr med en OEM-godkendelse til det (eller de) bilmærker, dit autoværksted servicerer, så er du sikker på, at udstyret har en blåstempling fra bilproducenten.
Hvad er en OEM-godkendelse? Og hvad betyder det for dit værkstedsudstyr?

Fremtidssikret udstyr
Der kommer flere og flere el-biler på vejen og dette stiller krav til udstyret på dit autoværksted. Hunter er kendt for deres innovative tilgang og evne til at udvikle udstyr med fremtidssikret teknologi. Hunter Quick Check Drive er et godt eksempel på udstyr, som er fremtidssikret. Sporing og dækdybde er nemlig netop de problemstillinger, som autoværkstederne vil blive stillet overfor i kølvandet på el-bilernes indtog på vejene.
Antallet af el-biler stiger på autoværkstederne. Men hvad betyder el-køretøjerne for dit værkstedsudstyr?

Få din investering igen
Der findes mange muligheder inden for sporings- og afbalanceringsudstyr, inklusiv billigt udstyr. Men faktisk er det ikke en lav pris, der afgør, om du tjener din investering ind igen. Men hvordan får du mest muligt ud af din investering i sporingsudstyr. Hvornår er en Hunter maskine tjent hjem?


Afbalancering med vejtryksdiagnose
Road Force Elite er den eneste afbalanceringsmaskine, som udfører simuleret vejsidetryk. Vejtryksdiagnose er en ekstra dimension, som ved at simulere vejtrykket identificerer, om der er hårde punkter i dækket.
Men er vejtryksdiagnose vigtigt, når jeg vælger afbalanceringsmaskine? Her finder du 6 tips du kan bruge som tjekliste, når du kigger på en ny afbalanceringsmaskine.

Få mere at vide
Kontakt din Würth specialist i værkstedsudstyr

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.188