23948sdkhjf

Sådan får du din investering i sporingsudstyr igen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Der findes mange muligheder inden for sporings- og afbalanceringsudstyr, inklusiv billigt udstyr. Men faktisk er det ikke en lav pris, der afgør, om du tjener din investering ind igen.

Vidste du, at 6 ud af 10 biler er ude af sporing? Det gør sporing til en oplagt indtjeningsmulighed for dit værksted.

Et konkret regnestykke
Hvis vi går ud fra, at du har 20 biler på værkstedet om dagen, så har du et potentiale på 12 biler. Hvis du blot udnytter 50 % af dette potentiale, har du mulighed for at sælge 6 sporinger om dagen. Lad os sige, at du tager mellem 800 -1.000 kr. pr. bil, så tjener du min. 500 kr. pr. bil. Ved 250 arbejdsdage på et år bliver det til 750.000 kr. i indtjening om året.

Dertil kommer ekstra salg af dele og dæk, og - ikke at forglemme - en bedre kørekomfort, sikkerhed og økonomi til kunden. Derudover giver du alle de kunder, hvor bilen er i orden, en bekræftelse på at bilen er ok. Ganske gratis for dine kunder.

3 gode råd til at få mest mulig ud af din investering

  1. Langtidsinvestering i kvalitet betaler sig
    Når du udfører en sporing er effektivitet og funktionalitet vigtigt. Det er det bl.a. da det betyder, at du kan udføre sporingen hurtigere, hvormed der frigives tid til andre opgaver. Du kan dermed fakturere flere opgaver på kortere tid. Derudover har udstyrets levetid også betydning for, hvor rentabel din investering er. Hvis sporingsanlægget kun holder i få år, eller ikke virker efter hensigten, skal du hurtigt ud at investere i nyt sporingsudstyr. Overvej derfor i stedet en investering i udstyr med en lang levetid og nok teknologi til dit (fremtidige) behov. Det kan nemlig blive dyrt at vælge billigt, så det kan faktisk betale sig at investere lidt ekstra i udstyret.
  2. Vælg fremtidssikret udstyr
    Inden for sporings- og afbalanceringsteknologi går udviklingen stærkt. Derfor skal udstyret ikke kun holde i mange år, men teknologien skal også følge med (frem)tiden, så du får mest muligt ud af din investering. Både i dag og fremover. Ellers kan du blive nødt til at udskifte hele maskinen tidligere end planlagt. En måde, som du kan fremtidssikre din investering på, er ved at vælge en maskine, der kan opdateres med det nyeste software. Dermed vil den nemlig altid være up-to date med nutidens teknologi.
  3. Brug udstyret korrekt og øg din indtjening
    En vigtig faktor for at sikre indtjeningen er, at de ansatte på værkstedet lærer at bruge udstyret korrekt, og at de tager det nye udstyr og den nye indtjeningsmulighed til sig. Jo flere biler der kører gennem anlægget, desto større er sandsynligheden for at ’fange’ biler, der er ude af sporing, og jo mere øges din indtjening. Sørg derfor for en grundig gennemgang af udstyret, når det er installeret, så alle lærer funktionerne godt at kende. På den måde får du mest muligt ud af udstyret, og sporingen bliver en naturlig del af arbejdsgangen, når bilerne skal gennemgås.

Vælg sporingsudstyr fra Hunter og få din investering igen
Et sporeanlæg fra Hunter holder ofte mere end 12-15 år, og derfor er udstyret fra Hunter fremtidssikret således, at produkterne kan opdateres med det nyeste software og eventuel tilbehør, og altid vil være up-to date med nutidens teknologi.

Med sporingskontrolen Hunter Quick Check Drive og dækdybdekontrolen Hunter Quick Tread Edge, vil du opleve, at din investering hurtigt er tjent ind igen. Det tager ikke mere end 5 sek. at lave et sporingstjek med Hunters Quick Check Drive-anlæg. I flere tilfælde vil der være en sammenhæng mellem bilens sporing og dækkenes mønster. Efter et tjek får både værkstedet og kunden et visuelt billede på hjulenes og dækkenes tilstand via det dashboard, der vises på den ophængte infoskærm. Det visuelle billede på køretøjets tilstand har ofte stor værdi for kunden, der på baggrund af grafer og illustrationer nemmere forstår den eventuelle problematik samt løsningen derpå.

Vil du vide mere?
Kontakt din Würth specialist i værktøjsudstyr

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125