23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glædelig jul og tak for i år 2021

Det var med stor spændthed vi lancerede vores nye produkt i 2021 - et revolutionerende rørbæringssystem til kloak- og installationsrør - og sikke en modtagelse! Tak til grossister, kunder og andre samarbejdspartnere -

Da vi startede året skulle vi ud og vise jer alle en spændende nyhed, vi havde gået og arbejdet med i mere end 2 år.

Vi lancerede i starten af året vores nye revolutionerende rørbæringssystem til opstropning af kloaker og installationsrør under etagedæk og selvbærende terrændæk - og sikke en modtagelse - TUSIND TAK FOR DET -

Vi har fået en fantastisk sparring med vores kunder omkring vores produkter, og der er fuld tilfredshed, og mange er allerede vendt tilbage for at bestille mere til nye byggeprojekter de skal igang med - så det tegner godt for innovationslysten i det danske byggeri.

Ved at bruge vores produkter frem for mange af de eks. stålløsninger, oplever vores kunder en meget nemmere arbejdssituation, da det er et behageligt produkt at arbejde med, og ikke giver kolde og skårne fingre, men nærmere skaber et minde tilbage til barndommen, hvor de fleste af os har leget med Tekno eller lego eller lignende, når man får produktet i hænderne.

Da indkøbsprisen ligger på ca. det halve af de nuværende systemer, og man monterer 5-6 gange så mange i timen, ja så er det svært at sige noget negativt omkring økonomien heller.

Vi har været omhyggelige med at få de nye produkter testet hos Teknologisk Institut, således at vi var klar til at gå på markedet med et sikkert produkt i 2021 - og det lykkedes over alt forventning. Systemet er testet og udviklet efter at skulle kunne overholde BYG-ERFA's krav omkring styrke, ingeniørtest/beregninger samt holdbarhed og korrosionsfasthed.

Så til jer alle skal lyde RIGTIG GLÆDELIG JUL OG ET LYKKEBRINGENDE NYTÅR

Dansk Byggekomponent ApS

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.078