23948sdkhjf

VVS-beregner hos Henning Mortensen a/s

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Henning Mortensen a/s har siden sommerferien oplevet en nettotilgang af medarbejdere på lige godt 40 – Kim Nielsen er én af dem. Siden august har han været ansat som VVS-beregner med fast base på kontoret i Silkeborg.

»Jeg startede i branchen i 1999. Oprindeligt er jeg uddannet VVS’er, har en masse praktisk VVS-erfaring fra både service- og entreprisearbejde – og er også autoriseret VVS-installatør«, fortæller Kim Nielsen.

Solid erfaring med kalkulation af VVS
Han havde første arbejdsdag som beregner i VVS-afdelingen hos Henning Mortensen a/s i starten af august.

De seneste måneder har Kim Nielsen brugt til at finde sig til rette på kontoret i Silkeborg samt kalkulere en lang række VVS-tilbud – for eksempel opførelsen af flere store etagebyggerier i Aarhus-området, større renoveringsprojekter i Midt- og Østjylland samt etablering af en ny brandstation og kommunale storkøkkener.

Kim Nielsen kommer til Henning Mortensen a/s med flere års erfaring inden for VVS-tilbudsberegning, hvilket kvalificerer ham til at stå i spidsen, når Henning Mortensen a/s skal afgive skarpe og seriøse VVS-tilbud til kunderne.

Store projekter og tværfagligheden trak
»Jeg søgte den ledige stilling som VVS-beregner, fordi det er en attraktiv udfordring at blive en del af et teknikhus«, siger Kim Nielsen og fortsætter:

»Her skal jeg både kalkulere store VVS-entrepriser og bidrage til tilbudsberegning af tværfaglige teknikentrepriser, som kræver tæt dialog og samarbejde med for eksempel kollegaerne i el- og ventilationsafdelingerne«.

Kim Nielsen har gennem årene selv arbejdet som både VVS-montør og projektleder på utallige byggepladser og har derfor indgående kendskab til, hvor både muligheder og faldgruber er på VVS-entrepriser.

Arbejdsdage med fart på
»Jeg er landet i en familieejet virksomhed med mere end 62 års erfaring i VVS-branchen, og som er vokset rigtig meget de seneste år «, siger Kim Nielsen. Han slutter:

»Der er fart på i hele organisationen, men jeg er faldet fint til. De nye kollegaer er rare, og jeg trives godt i min nye rolle«.

Kim Nielsen er for nyligt flyttet til Randers-området og kommer senest fra en stilling som daglig leder hos BB VVS og Blik A/S i Hadsund.

Læs mere om Henning Mortensen a/s.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.125