23948sdkhjf

Byggeriet Projektlederuddannelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Molio

Der er store gevinster at hente for din virksomhed, på dit byggeprojekt og for dig ved at blive en skarpere projektleder.

Projektledelse er både en personlig udvikling og en teknisk kompetence. På Byggeriets Projektlederuddannelse bliver du præsenteret for et nyt fundament for personlig udvikling og en ny vifte af ledelsesredskaber til dit daglige arbejde som projektleder.

På Byggeriets Projektlederuddannelse bliver du undervist af branchens førende eksperter og introduceret til den nyeste forskning i ledelse af projekter. Udgangspunktet er dig og din personlighed, og hvilken betydning den har for din rolle som projektleder. Hele vejen igennem har vi fokus på at koble undervisningen og teorien op på din egen praksis, så den viden, du får, kan implementeres og benyttes direkte i din hverdag.

Uddannelsen er både for dig, der allerede er projektleder i byggeriet og ønsker at få flere professionelle redskaber OG til dig, der er ny i projektlederrollen og dermed ønsker at skærpe dine kompetencer som en ledende figur på projekter.

Opstartswebinar 2. december 2021
Modul 1 afholdes 6.-7. december 2021 i HUSET Middelfart

Læs mere


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Molio

Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark
Molio

Send til en kollega

0.125