23948sdkhjf

Nyt Community samler træbranchen internationalt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Kom med til LAUNCH EVENT med Andrew Waugh fra Waugh Thistleton Architects, som holder oplægget  ‘Hybrid or Thoroughbred’ den 8. november på den officielle åbning. Du kan dog allerede nu lave en profil.

Et nyt online Community vil understøtte alle i branchen, som ønsker at være med til at gøre træ til et naturligt materialevalg i byggeriet.

Build-in-Wood Community er en ny måde at skabe netværk, viden, sammenhold og udveksle erfaringer på, og  er en del af det arbejde, som bl.a. Teknologisk Institut udfører i det store EU-projekt, Build-in-Wood, hvor 21 partnere arbejder sammen om at udvikle nye løsninger til at bygge med træ samt aflive de barrierer, der i dag eksisterer, når talen falder på træbyggeri.

- Vi har valgt at investere i en rigtig god online platform, med det ønske at give alle aktører i byggebranchen, som vil være med til at styrke viden og brugen af træ som byggemateriale, et sted, hvor man både kan møde andre ligesindede, udveksle erfaring, få ny viden direkte fra universiteter og videninstitutioner og finde inspiration til at bygge med træ. Man kan sige det er en slags Linkedin for træbranchen – men i virkeligheden er det meget mere end det, siger Peder Fynholm, souschef på Teknologisk Institut og en af drivkræfterne bag det nye Community om træbyggeri.

Det nye Community tæller allerede mere end 120 personer fra hele verden og den 8. november bliver den officielle LAUNCH EVENT afholdt online - med spændende Talk fra Andrew Waugh fra Waugh Thistleton Architects, som med oplægget  ‘Hybrid or Thoroughbred’ - præsenterer to byggerier, hybridbygningen 6 Orsman Road og Woodhouse, Waugh Thistleton Architects egen kontorbygning af træ, der i øjeblikket er under opførelse. 

Det er gratis at være med i det nye Community - hvor du bl.a. kan deltage i relevante grupper, finde viden om træbyggeri samt styrke dit netværk i branchen. Netværk for Træbyggeri har desuden sin egen danske gruppe i det nye Community.

Du finder det nye online Community her

Når du har oprettet en profil kan du også tilmelde dig den spændende LAUNCH EVENT direkte i Build-in-Wood Community her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Send til en kollega

0.116