23948sdkhjf

Ny afdelingschef på plads hos Henning Mortensen a/s

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Over de seneste år har Henning Mortensen a/s præsteret en sund vækst, der sætter skub i virksomhedens udvikling. Senest er Michael Bang derfor tiltrådt posten som chef for teknikentreprenørvirksomhedens samlede VVS-forretning.

VVS-afdelingen hos Henning Mortensen a/s tæller omkring 100 medarbejdere og er en tværfaglig afdeling med kompetencer inden for VVS, blik og sprinkler. Afdelingen varetager entreprise- og serviceopgaver hos både private kunder, offentlige kunder og erhvervskunder i hele landet.

For at sikre tilstrækkeligt fokus på en fortsat sund drift og videreudvikling af afdelingen, har Henning Mortensen a/s netop hentet ledelseskræfter udefra.

Organisationen skal matche udviklingen
Michael Bang er således pr. 1. oktober 2021 tiltrådt som afdelingschef for VVS-afdelingen.

»Vi er vokset kraftigt de seneste år. Og organisationen skal naturligvis matche vores størrelse«, siger Hans Mortensen, adm. direktør i Henning Mortensen a/s. Han fortsætter:

»Vores fremgang baserer sig i høj grad på en stærk og bred vifte af tekniske kompetencer båret af arbejdsomme, faguddannede medarbejdere. Med Michael på plads som ny afdelingschef får vi fremover flere kræfter til at holde kursen i forhold til drift og udvikling af både medarbejdere og forretning«.

Erfaren branchemand med på holdet
Michael Bang startede karrieren i VVS-branchen som arbejdsdreng i en alder af 12 år. Siden har han uddannet sig til VVS-tekniker og VVS-installatør og opbygget mere end 20 års erfaring fra stillinger som tekniker, overmontør, projektleder, afdelingsleder og afdelingschef. Michael Bang kommer senest fra en stilling hos Brøndum A/S, hvor han var ansvarlig for ledelse og drift af VVS-, ventilations- og sprinklerprojekter i Vestdanmark.

Det er således en erfaren brancheprofil med et solidt netværk vest for Storebælt, der har fået til opgave at ruste VVS-afdelingen hos Henning Mortensen a/s yderligere til fremtiden.

De rette rammer er afgørende for succes
Med kompetencer og stor erfaring fra VVS-branchen i bagagen har Michael Bang set frem til ansvaret og udfordringerne, der følger med den nye stilling hos Henning Mortensen a/s.

»For mig var det især tillokkende at blive en del af en virksomhed, hvor alle de tekniske fag er samlet. Det er nemlig en stor fordel for kunderne, at de kan nøjes med én kontaktperson, når det kommer til teknik«, siger Michael Bang. Hans første prioritet i det nye job er at lære virksomheden, kompetencerne og ikke mindst medarbejdere grundigt at kende.

»Én af mine vigtigste opgaver som leder er at sikre de rette rammer for medarbejderne. På den måde kommer trivsel og motivation i top – og dét er efter min mening afgørende, hvis man skal levere optimale tekniske løsninger til kunderne og skabe gode forretningsmæssige resultater«, slutter Michael Bang.

Læs mere om Henning Mortensen a/s.

Kontaktoplysninger:
Michael Bang, afdelingschef VVS
E-mail: mba@henning-mortensen.dk
Tlf.: +45 21 80 50 10


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.125