23948sdkhjf

Oktober-udgaven af buildingSMART Danmarks nyhedsbrev

| Medlemsnyhed | Indrykket af Molio

I denne måned kan du læse om vinderne af buildingSMART International Awards, (gen)opleve vores Boost Webinar om IFC4.3, blive opdateret på den kommende tids BFC- og IFC-arrangementer eller læse et interview om Molio Community.

buildingSMART Awards vinderne

130 indstillede projekter fra hele verden har dystet om en buildingSMART Award inden for 9 forskellige kategorier. D. 7. oktober blev vinderne kåret, og som noget helt ekstraordinært modtog 7 projekter Special Mentions.

Læs artiklen her.

Se eller gense Boost Webinar om IFC4.3

På september måneds Boost Webinar fortalte Joakim Lockert, BIM-manager, Banedanmark, om baggrunden for Banedanmarks og Vejdirektoratets arbejde med udviklingen af IFC4.3 formatet.

Se webinaret her

BCF på Molio konferencen

Molio Konferencen løber af stablen d.18. november. På vegne af buildingSMART Danmark holder Nicklas Østergaard, fra PLH Arkitekter, og Thomas Graabæk, indehaver Graphisoft Center Danmark, oplæg om BCF, der blandt andet anvendes til kvalitetssikring og kollisionskontrol. Derudover løfter de sløret for den kommende BCF-guide. Se hele programmet for Molio Konferencen.

Læs mere

IFC-webinar og kursus i IFC-Udveksling

buildingSMART Danmark afholder i samarbejde med Dansk Standard og Molio et webinar og et kursus om IFC. Det sker på baggrund af et ønske om, at øge kendskabet til og lette brugen af centrale BIM-standarder, så de bliver nemmere at bruge i praksis for den enkelte virksomhed i den danske bygge- og anlægsbranche.

Tid og sted:
26. november 2021, online: IFC-standardens anvendelse i praksis
2. december 2021, HUSET Middelfart: IFC-udveksling, tips og tricks

Tilmeld dig her

Molio Community tager co-creation til nye højder

Mie Bjerre Wester, sekretariatsleder i buildingSMART Danmark, fortæller om ambitionerne for Molio Community – og hvordan du kan bidrage til at gøre den danske bygge- og anlægsbranche mere effektiv og bæredygtig.

Læs artiklen her.

Data er nøglen til mere bæredygtigt byggeri

Jørn Kiesslinger er arkitekt og DGNB-auditor hos Lendager Arkitekter, der er en af de førende virksomheder inden for bæredygtigt og cirkulært byggeri i Danmark. Han mener, at bedre udnyttelse af digitale værktøjer og data er afgørende for mere bæredygtigt byggeri. Læs vores arkiv-interview med Jørn Kiesslinger.

Læs artiklen her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Molio

Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark
Molio

Send til en kollega

0.141