23948sdkhjf

Billedserie - Vores innovationscenter tager form

| Medlemsnyhed | Indrykket af CERTEX Danmark A/S

Vi er så småt ved at være på plads i vores nye innovationscenter i Middelfart. På billederne kan du se hvad der er sket den sidste måneds tid.

Vi har sammensat en lille billedserie til dig der er nysgerrig på vores nye afdeling i Middelfart.

Afdelingen i Middelfart adskiller sig fra vores fire øvrige lokationer i DK (Vojens, Esbjerg, Nørresundby og Hvidovre), da der hverken er salg/service, administration, produktion eller logistik faciliteter. Det 200 m2 store kontor er i stedet arbejdsplads for vores ingeniører og teknikere, der til dagligt beskæftiger sig med at designe og udvikle løfteværktøjer og kraner.

Plads til studerende og praktikanter
Ud over vores in-house tekniske team, har vi også flere pladser på kontoret i Middelfart som er dedikeret til studerende og praktikanter indenfor ingeniørfaget. Det er vores erfaring, at de supplerer hinanden rigtig godt, blandt andet når der skal udvikles helt nye innovative løfteprodukter som der endnu ikke er en ”opskrift” på. I øjeblikket har vi én praktikant i afdelingen og endnu en starter i begyndelsen af det nye år. Derudover påbegynder vi inden længe nogle studenterprojekter som vores business development team er ved at tilrettelægge i samarbejde med blandt andet Aarhus Universitet i Herning og VIA i Horsens.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CERTEX Danmark A/S

Trekanten 6-8
6500 Vojens
Danmark
CERTEX Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141