23948sdkhjf
Del siden
Annonce

René har 25 års jubilæum

Fredag den 1. oktober har vores konsulent René Florczak været ansat i 25 år.

René startede i 1996 som arbejdsmiljøkonsulent hos det daværende Jern- og Metalbranchens BST, som senere blev til Avidenz.

René er oprindeligt uddannet VVS-tekniker og VVS-installatør. Blandt andet derfor er han en af vores eksperter inden for områderne ventilation, indeklima, brand og ATEX. 

Ud over den store viden René har om det generelle arbejdsmiljø og hans ekspertviden, har René også en stor interesse for at fremme det psykiske arbejdsmiljø og trivslen på arbejdspladserne. Han har derfor tilegnet sig viden og kompetencer inden for det område også til stor gavn for vores kunder.

Anerkendt og vellidt souschef
René er også vores souschef og dermed vores direktør, Johns, stedfortræder. Det er en rolle, som René udfylder fantastisk, godt hjulpet af at han nyder stor respekt, tillid og anerkendelse, både blandt kolleger og hos John.

René er i det hele taget ekstrem vellidt både blandt kolleger og hos vores kunder.

Vi er sikre på, at de kunder, der er så heldige at have kontakt med René, vil give os ret i, at han er yderst behagelig og rar at snakke med – en meget vigtig egenskab til at skabe tillid og et godt samarbejde.

Med sit lune og rolige gemyt agerer han altid professionelt – men han er bestemt også humørsprederen og altid klar med en sjov bemærkning, så snart lejligheden byder sig.

Aktiv fritid
I sin fritid er René glad for at gå på jagt eller at køre en tur i skoven på sin mountainbike. Sammenholdet i familien betyder også meget for René, ligesom det gør at slappe af med gør-det-selv-projekter i deres hus.

Vi ønsker René et kæmpe stort tillykke og håber, det bliver til mange år endnu hos Avidenz.

Avidenz A/S
Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28124341
P nummer: 1010835425

Kontaktperson

KML
Kristina Munch Larsen
Kommunikations- og marketingmedarbejder
kml@avidenz.dk

Send til en kollega

0.094