23948sdkhjf

Invitation til webinar om permeable befæstelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Kom med til webinar om permeable befæstelser som en del af fremtidens klimarobuste anlægsprojekter, d. 7. oktober 2021, kl. 14-15.30.

I Danmark og internationalt resulterer klimaforandringerne i en stigning i mængden og intensiteten af nedbør, og flere byer oplever udfordringer med oversvømmelser. Det nuværende kloaknet er typisk ikke bygget til at skulle håndtere de store nedbørsmængder, som kan forekomme i dag, derfor er der behov for nye løsninger.

Permeable befæstelser har et stort potentiale til håndtering af store nedbørsmængder, men der er behov for øget forståelse af mulige anvendelser og principper for de konstruktionsmæssige opbygninger.

Branchen er derfor gået sammen om at udarbejde en anvisning for permeable befæstelser, som har til formål at bidrage til at øge kendskabet til løsningerne, og til at udbrede permeable befæstelser som anlægsløsning.

D. 7. oktober kan du få en introduktion til anvisningens indhold og høre branchens aktører fortælle om praktiske erfaringer med permeable befæstelser. Deltagelse er gratis. Du kan allerede nu finde anvisningen her (PDF)

Tilmeld dig webinaret her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Send til en kollega

0.157