23948sdkhjf

Pettinaroli KVIKSHUNT – Et utal af fordele i ÉT produkt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pettinaroli A/S

Er du installatør med en travl hverdag? Pettinaroli’s KVIKSHUNT giver dig 3 gode fordele, som gør din arbejdsdag nemmere

1. Ideel til fjernvarmeinstallationer
 
Har du også prøvet at stå med en defekt fremløbsventil til et gulvvarmesystem, fordi pakningen i ventilen har udvidet sig pga. den høje temperatur fra fjernvarmen?
 
Det tog Pettinaroli konsekvensen af for år tilbage og fjernede pakningen i gummimateriale fra fremløbsventilen i alle shunte. I dag laves fremløbsventilen til KVIKSHUNTEN 100% i messing, som kan klare op til 90 grader. Det giver en langt bedre kvalitet og en længere levetid på installationen.

Se, hvor nemt du fylder vand på KVIKSHUNT'en>>
 
Ydermere er alle øvrige pakninger lavet i varmebestandig materiale, som også giver en længere levetid. Du får derfor et produkt, hvor både kvalitet og levetid er tænkt ind i installationen.

2. Minimér fejlmargenen og spar tid
 
Det går i dag rigtigt hurtigt fra bestilling til levering. Vi gør hele processen nemmere for dig ved at samle hele shunten og fordelerrøret i ét varenummer. Uanset om du skal have en KVIKSHUNT med 2 eller 12 kredse, skal du blot have én kasse under armen, når du forlader grossisten.
 
Fordelene ved at samle produktet under étvarenummer er;
·     mindsker fejl ved indkøb
·     mindsker fejl ved montering
·     gør monteringen nemmere og dermed hurtigere
·     mindsker lagerkapaciteten i din bil
·     mindsker mængden af emballage, som du efterfølgende skal destruere.

Se, hvordan du slipper for indreguleringen>>

3. Økonomisk fordel med god komfort
 
I modsætning til det traditionelle 1” fordelersystem er Pettinaroli’s KVIKSHUNT lavet med kun ¾” i frem- og returløb, hvilket betyder en reduktion i prisen på op til 20% i materialeomkostninger i forhold til de traditionelle 1” fordelersystemer fra Pettinaroli.
 
Som en ekstra bonus er KVIKSHUNT’en desuden udstyret med en energirigtig UPM3-pumpe fra Grundfos; det kan være en rigtig god investering at udskifte en ældre pumpe ud med en ny og energieffektiv pumpe, som kan tjenes ind på få år.
 
For at gøre installationen nemmere er pumpen forindstillet til at konstant tryk, som er den mest anvendte indstilling til gulvvarme. Pumpen har dog flere indstillinger, så der er mulighed for at indstille efter individuelle behov alt efter bygningens størrelse. Desuden fås pumpen i 5 og 7 meter, som både sikrer et konstant flow i systemet og en optimal komfort for kunden.

Find mere information om KVIKSHUNT'en>>

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pettinaroli A/S

Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Danmark
Pettinaroli A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.156