23948sdkhjf

Draka Elevator og EHC Global brander sig som Draka EHC

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Et brand under Prysmian Group

Draka Elevator og EHC Global - to markedsledere inden for lodret transport, annoncerer at de fremover brander sig som Draka EHC under Prysmian Group paraply af varemærker. Draka EHC er strategisk positioneret til at levere en omfattende portefølje af value-added produkter, services og integrerede løsninger til elevatorer, rulletrapper og -bånd.

Draka Elevator er en førende producent og leverandør af kabler, ståltov, kompensationskæder, specialværktøjer, hardware og komponenter til nye installationer såvel som modernisering og reparation. Divisionen tilbyder også kundespecifikke løsninger og integreret supply chain management til OEM'er og uafhængige elevatorentreprenører over hele verden.

EHC Global er en førende producent og leverandør af rulletrapper, UV-C-gelænder sterilisatorer, sikkerhedsbørster, ruller, elevatorbælter, strategiske komponenter og integrerede løsninger. EHC leverer også en omfattende vifte af tekniske tjenester til OEM'er, herunder splejsning, service +, projektledelse og installation, fjernelse og modernisering af rulletrapper og bevægelige gåbånd. For mere information besøg https://www.ehc-global.com

I januar 2021 annoncerede Prysmian Group gennemførelsen af opkøb af EHC Global, som baner vejen for oprettelse af koncernens nye Elevator and Escalator Business Unit.

"Draka og EHC brands har lignende principper og værdier og deler en fælles vision og lidenskab for at udvikle bæredygtige produkter og services samt integrerede løsninger - der optimerer sikkerhed, øger værdien og imødekommer de mest udfordrende krav til den lodrette transportindustri. Med næsten 80 års kombineret erfaring og lederskab repræsenterer Draka EHC ikke kun samlingen af ​​to pålidelige og respekterede mærker, men bekræfter også vores forpligtelse til at levere merværdiløsninger og enestående kundeoplevelse under ét tag. Sammen er vi stærkere,” udtaler Sterrett Lloyd, Præsident for Draka EHC.

Find alle Draka EHC produkter på vores koncern hjemmeside her Transportation & Mobility | Prysmian Group

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Send til en kollega

0.109