23948sdkhjf

StockMaster giver mindre spildtid i produktionen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Når medarbejderne i produktionen på virksomheden Alumeco i Odense har brug for nye handsker, høreværn eller hobbyknive, så kan de bare trække, hvad de har brug for, i en StockMaster-automat fra Sanistål.

Selvom automaten kun har været opstillet i virksomheden i knap to måneder, så er den allerede en stor succes.

”Vi er hurtigt blevet glade for vores nye StockMaster. Medarbejderne kan altid få fat i de varer, de har brug for, og Sanistål sørger for, at automaten aldrig løber tør. Det fungerer bare rigtig godt,” siger Peter Trærup, der er facility manager i Alumeco.

Mindre spildtid og færre forstyrrelser
Alumeco har cirka 120 medarbejdere i produktionen i Odense. Før virksomheden fik opstillet StockMaster-automaten fra Sanistål, var de fleste af de forbrugsvarer, som medarbejderne har brug for i deres arbejde, låst inde i et skab.

”Hver gang en medarbejder havde brug for et par arbejdshandsker eller et målebånd, så skulle de bruge tid på finde en af os, der kunne låse skabet op. Det betød samtidig, at jeg eller de andre, som havde nøglen, blev forstyrret unødvendigt i vores arbejde. Med StockMasteren har vi alle sammen fået mindre af den slags spildtid,” siger Peter Trærup.

Adgang til forbrugsvarer 24/7
StockMasteren på Alumeco er blevet opstillet nemt tilgængeligt på et synligt sted lige udenfor kantinen. Når medarbejderne henter varer i automaten, bruger de den samme adgangsbrik, som de i forvejen benytter til at låse døre op på virksomheden.

”Vores medarbejdere har både dag- og aftenvagter, og nogle gange arbejder de også om natten og i weekenden. Derfor er den største fordel for os, at medarbejderne med StockMasteren altid har nem adgang til de varer, som de skal bruge i deres arbejde,” siger Peter Trærup.

Automatisk opfyldning sparer tid
En anden fordel for Alumeco er, at virksomheden ikke længere selv skal bruge tid på at bestille nye varer. StockMasteren er koblet på internettet, og derfor kan Sanistål løbende følge med i, at antallet af varer i automaten ikke kommer under en grænse, som er aftalt med Alumeco. Hver 14. dag kommer Saniståls mercer og fylder nye varer i StockMasteren.

”Før var det mig, der skulle sørge for, at vores skab var fyldt op. Den tid sparer jeg nu, fordi Sanistål har overtaget ansvaret for, at der altid er de rigtige varer i StockMaster-automaten. Det er en meget bedre løsning,” siger Peter Trærup.

>> Læs mere om Stockmaster her

>> Kontakt Saniståls konceptsupport-team: scm.konceptsupport@sanistaal.dk eller tlf. 9620 4530

Fakta
Alumeco A/S er en af Europas største grossister indenfor aluminium og andre ædelmetaller. Virksomheden har datterselskaber i en lang række lande, men den største produktion foregår i Odense, hvor cirka 120 medarbejdere er beskæftiget med at bearbejde og skære aluminiumsplader og profiler i præcis de længder og størrelser, som kunderne efterspørger.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.094