23948sdkhjf

Eksperter til at servicere og vedligeholde roterovne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Uni-Tek A/S

Vores Industri Serviceteam kan hjælpe med mange forskelige opgaver, især roterovne er vi rigtig gode til.

Vores industri serviceteam kan klare mange forskellige opgaver. Noget af det vi er rigtige dygtige til, er at servicere fabrikker der har roterovne. Vi har i mange år været et af de firmaer der har serviceret og vedligeholdt LECA Danmark, der ligger udenfor Randers.

Når vi servicerer og vedligeholder roterovne, er der dele der skal udskiftes, det kan være pladekryds, kæder og skovle, udvendigt kan vi udskifte tandkransen og UNAX rør. Derudover reparere vi revner og andre skader der kan forekomme når en fabrik kører 24 timer i døgnet. Vi er en del af deres sommer- og vinterstop, og derudover servicere og vedligeholder vi også i løbet af året.

Når vi er så meget inde over en fabrik og dens maskineri som vi er her ved denne kunde, så har vi en viden og en ekspertise der gør, at vi kan sparre med kunden om de problemer de måtte have. Vi kan være behjælpelige med reservedele, både nytænkning, samt renovering af de eksisterende dele. Vi kan rykke ud når et akut problem opstår, og vi kan hjælpe dem med, at et uplanlagt stop bliver så kort som muligt, så de hurtigt kan få gang i den lukkede del af fabrikken igen.

I starten af 2021 fik vi vores første ordre udenfor Danmarks grænser. LECA Norge kontaktede os for at høre, om vi kunne levere reservedele til dem, og selvfølgelig kunne vi det. De fik sendt deres tegning ned til os og vi har derudfra produceret de knive som de skulle bruge, og sendt afsted til Norge. Fremadrettet kan vi være behjælpelige med, hvis der skal laves de samme eller andre reservedele, vi kan også hjælpe med de ændringer som de ønsker, og vi kan komme med forslag til forbedringer, som på sigt vil være en fordel for dem.

Vores serviceteam forstår i samarbejde med vores tekniske tegner at levere den kvalitet, viden og sparring, som vores kunder har brug for, så de kan få en nemmere hverdag når de bruger os som leverandør.

Vil du vide mere om hvad vores Industri serviceteam kan, kan du se det her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Uni-Tek A/S

Ørneborgvej 48
8960 Randers SØ
Danmark
Uni-Tek A/S

Send til en kollega

0.094