23948sdkhjf

Genåbning af byggeriets konferencecenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Molio

Efter måneders nedlukning byder vi velkommen i HUSET Middelfarts konferencecenter. Her samles virksomheder fra bygge- og anlægsbranchen – både fysisk og digitalt. – for at uddanne sig, afholde møder, konferencer, seminarer, firmafester og meget andet

HUSET Middelfart er født og formet af byggebranchen. Det er ejet af Molio og har rødderne solidt plantet i byggebranchen med tætte bånd til hele branchens værdikæde. Ikke mindst i kraft af den tilstødende byggeudstilling, som er Danmarks største permanente af slagsen. 

Byggeudstillingen har været åben siden 1. marts, men først i går den 4. maj, er stedets konferencecenteret åbnet op og medarbejderne kaldt på arbejde igen - klar til at byde de første gæster velkommen: 

- Jeg glæder mig over, at byggeriets konferencecenter igen er åbent. Vi har allerede de første gæster i HUSET i dag og en del bookinger i ”bogen”. Lad derfor dette være en opfordring til alle om at booke jeres møder, kurser, konferencer, fester og andre arrangementer hurtigst muligt, siger Annette Due, konstitueret direktør i HUSET Middelfart. 

Nye hybridmøder og videokonferencer 

Pandemien har gjort det nødvendigt at tilpasse mulighederne for at afholde møder og konferencer til en ny og mere digital virkelighed. Flere af lokalerne er derfor opgraderet og gjort klar til afholdelse af bl.a. videokonferencer og møder, hvor der både er fysisk fremmøde og online-deltagelse på samme møde. Der er også mulighed for at tage flere forskellige mødelokaler i brug og streame et oplæg ud til flere lokaler, hvor deltagerne sidder adskilt i mindre grupper: 

- Vi har opgraderet det tekniske udstyr, så vi kan imødekomme den virkelighed, vi åbner op til, siger Annette Due og fortsætter: - Vi er overbeviste om, at den digitale mødekultur, der i dén grad er blomstret op under Coronapandemien, også fremover vil hænge ved, fordi det kan spare mange mennesker for en hel del transport. Når det så er sagt, vil mange af os helst mødes fysisk, så vi kommer til at se mange kombinationer af fysiske og digitale mødeformer fremover, forklarer Annette Due. 

Skulle et møde blive forhindret af nye Covid19-restriktioner giver det nye set-up også langt flere muligheder for at gennemføre et arrangement og evt. live-streame fremfor at aflyse.   

Læs mere om hybridmøder og videokonferencer  
 
- Vi er helt klar til igen at afholde branchens møder, kurser, konferencer, fester og andre arrangementer på en måde, så alle får en rigtig god oplevelse. Vi har så meget opsparet energi og længes efter at få liv i restauranten og i alle vores mødelokaler og værelser i HUSET Middelfart igen, siger Annette Due.   

Læs mere om HUSET Middelfart 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Molio

Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark
Molio

Send til en kollega

0.109