23948sdkhjf

210 boliger giver gammel bydel nyt liv

| Medlemsnyhed | Indrykket af Maycon ApS

Det gamle kaserneområde tæt på Ringsted bymidte får nu tilført nyt liv.

Med en totalentrepriseaftale i hus er Maycon klar til at realisere projektet, der består af 210 lejeboliger midt i store grønne områder med orangerier og skønt gårdmiljø lige uden for døren.

Maycon har indgået aftale med en entreprenør om opførelsen af 210 lejeboliger i Ringsted. Det nye boligområde, som ligger lige ved den gamle kaserne, er derfor døbt ”Kasernebyen”. Byggeriet består af 3 etaper. Første etape består af 48 seniorvenlige boliger, mens både etape 2 og 3 begge består af 81 velindrettede boliger til både enlige, seniorer og familier.

Kasernebyen gøres attraktiv for både enlige, seniorer og børnefamilier, idet der er mulighed for at benytte det etablerede gårdmiljø og samtidig nyde naturen – også på kommunens rekreative områder som f.eks. ”anlægget”, der nærmest grænser op til Kasernebyen.
- Der er lagt vægt på, at området skal være et miljøvenligt, godt, trygt og rart sted at bo og opholde sig for alle aldersgrupper, siger projektudvikler Bjarne Mayland.

Derfor etableres der også orangeri ved hver etape, der vil fungere som naturlige mødesteder, hvor man kan dyrke fællesskabet og mødes på kryds og tværs af aldersgrupper.

Kasernebyen er for folk, der vil bo inde i byen midt ude i naturen. For med den korte afstand til centrum, er café- og shopping-livets glæder lige rundt om hjørnet. Det samme er kulturelle oplevelser, som Ringsted Kongrescenter har hen over hele året.

Totalentrepriseaftale med Vognsen & Co Entreprise A/S
Når Maycon, i koncernens datterselskab Kasernebyen, nu har sat gang i opførelsen af 210 lejeboliger i Kasernebyen, bliver det med Vognsen som totalentreprenør. De 210 boliger er tegnet af JJW arkitekter og er fordelt på 3 byggefelter.
- Vi har ikke tidligere arbejdet sammen med Vognsen, men vi er meget trygge ved det kommende samarbejde, idet Vognsen har arbejdet i markedet i 20 år og har gode referencer, og tillige er der en positiv stemning mellem parterne, siger administrerende direktør Anders Mayland.

Stor og positiv opgave
Hos Vognsen ser man frem til, sammen med Maycon, at varetage opførelsen af Kasernebyen.
- Det er et stort og spændende projekt, som vi skal opføre sammen med Maycon – der er tænkt mange gode tanker, som vi er glade for at være med til at realisere. I vort totalentrepriseselskab er det en stor og positiv opgave, vi skal i gang med, siger projektdirektør Klaus Meidahl Højen.

Læs mere om Kasernebyen på www.kasernebyen.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Maycon ApS

Gedebjergvej 5
4700 Næstved
Danmark
Maycon ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11