23948sdkhjf
Del siden

Maycon A/S

Maycon -ejendomsudvikling Maycon – ejendomsudvikling beskæftiger sig med projektudvikling af ejendomme samt salg af bolig, erhvervs- og detailbyggeri til erhvervslejere og investorer. Fokus er rettet
mod udvikling af projekter med større volumen indenfor boligbyggeri, studieboliger, detail
og erhverv. Med alsidige kompetencer, et solidt netværk samt mere end 50 års erfaring
inden for byggeri og projektudvikling, kan vi varetage hele projekt- og byggefasen fra køb
af grund til salg af færdigt projekt til investor/bruger. 

Den daglige drift varetages af adm. direktør Anders Mayland i samarbejde med projektudvikler Bjarne Mayland, der har mere end 50 års erfaring indenfor byggebranchen.

Lederteamet består af adm. direktør Anders Mayland, Teknisk direktør Jackie T. Hansen samt regnskabschef Anders T. Andersen supporteret af projektudvikler Bjarne Mayland samt fagkompetente medarbejdere og tilknyttede rådgivere. 

Ejerforhold
Virksomheden ejes 100% gennem Mayland Holding CPH ApS, der også er moderselskab for tilknyttede ejendoms- og projektselskaber.

Maycon prioriterer altid et værdifuldt og gensidigt givende samarbejde med samarbejdspartnere på alle niveauer, så det sikres, at de attraktive projekter opfylder de ønsker, samarbejdspartnere og myndigheder har for projektet, lokalområdet og for kommunen.

Målsætning
Maycon vil anses som det professionelle valg – hver gang.
Og vi arbejder målrettet for at blive branchens naturlige førstevalg – uanset om vi udvikler indkøbscentre, kontorejendomme, boliger, hoteller eller andre typer ejendomme.

 

 

Maycon A/S
Gedebjergvej 5
4700 Næstved
Danmark
CVR nummer: DK34075980
P nummer: 1017317330
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.359