23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avant Danmark tilføjer vakuumløfter til sortimentet

Foranlediget stor efterspørgsel har Avant Danmark tilføjet en vinduesløfter/vakuumløfter til det i forvejen store sortiment. Det nye redskab sættes direkte på Avant minilæsseren, og så er du kørende. Løftekapaciteten er 400 kg.

I det store showroom med Avant minilæssere og tilhørende redskaber er der nu kommet endnu et redskab til sortimentet. Nemlig den nye vinduesløfter, som løfter vinduer op til 400 kg. Kombineret med Avant minilæssernes høje løftekapacitet og kompakte størrelse, kan den nye vinduesløfter komme til næsten overalt.

Løftehøjden er afhængig af de enkelte maskinserie, men fordi alle de finske Avant minilæssere kommer med teleskoparm er løftehøjden ganske imponerende. Jørgen Jensen, indehaver hos Avant Danmark udtaler: ”Efterspørgslen efter en løsning vedrørende vinduesløftning har været kæmpestor efter det nye byggeregelelement (BR20) er kommet til. De nye 3-lags vinduer er bare tunge, og det er ikke længere en mulighed for håndværkerne at flytte dem ved håndkraft. Så må vi hjælpe til. Med en Avant minilæsser er løftehøjden helt op til 5 meter”.

Vakuumløfteren har to uafhængige vakuumkredse, og hver vakuumkreds har egen tank og kontraventil. Drivkraften kommer fra indbyggede højkapacitetsbatterier, og med automatisk start/stop af vakuumpumpen, kører den længe nok til en hel dags arbejde. Der kan ved behov tilkøbes ekstra batterier, der kan lades op, imens maskinen arbejder. Redskabet kan enten hænges i en kranarm i en krog, eller sættes direkte på redskabspladen til Avant minilæsseren. Redskabet kan ses i aktion i showroomet i Låsby.

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.063