23948sdkhjf

Mezzanin til møbelhuset ILVA Max Jessen i Terndrup

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Den ekstra etage udvider udstillingsarealet i butikken med 82m²

Hos ILVA Max Jessen er en ny 1.600 m² bygning med permanent møbeloutlet taget i brug. Der er højt til loftet og høje vinduer i outletbutikken, som er indrettet med udstillinger på plateauer, industrielle reoler og med en indskudt etage - en mezzanin. 

>> Se flere af vores mezzaninløsninger her >>

Mezzaninen udvider butikken
Via trappen til mezzaninen er der adgang til 82 kvadratmeter udstilling, hvor en gangbro med et langt spænd på 8,6 meter fører til arealet ovenover teknik og salgskontoret.

"Vi har fået meget ud af pladsen i vores nye tilbygning ved at bruge mezzaninen til at udnytte højden i lokalet. Vi valgte Hans Schourup som leverandør efter jeg havde set mezzanin, de har leveret til Njord Gin og så leverede de et tilbud med den bedste kombination af kvalitet og pris. Kvaliteten på mezzaninen er i top, og den passer ind i udtrykket i butikken med gelænder og stolper i samme farve som reolerne og vinduerne. Montagen var effektiv og vi oplevede dygtige og omhyggelige montagefolk. Det var en god oplevelse." Lau Jessen, Møbelhandler CEO 

>> Njord Gin giver gæsterne indblik i produktionen fra 100 kvm mezzanin. Se casen her >>

I outletbutikken hos ILVA Max Jessen sælges restlagre af kendte brands såsom FDB møbler, HAY, Skovby, Bodahl, Hjort Knudsen, Canett, VIAcph og mange andre.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

1600 kvm udstilling plus 82 kvm på mezzaninenILVA Max Jessen har netop indviet den nye outletbutik

Send til en kollega

0.109