23948sdkhjf

International hæder til Karen Blixens Plads

| Medlemsnyhed | Indrykket af M.J. Eriksson A/S

Karen Blixens Plads vinder Dezeen Awards 2020 for ”Best Landscape Project of the Year” i et felt på ikke mindre end 4300 indstillede projekter fra 85 lande, fordelt på fem kontinenter!

Dezeen Awards tildeles verdens bedste arkitektur, ingeniørpræstation, byggeri og anlægsprojekt og -design og blev uddelt med følgende ord fra juryen: "Det er imponerende hvordan man er lykkedes med at få dette projekt til at føles som et frisk pust; en blanding af landskabsdesign og unik arkitektur som udløser nysgerrighed og lyst til at udforske, og samtidig tilbyder pladsen en fantastisk løsning på problemet med cykelopbevaring i København."

Med tildelingen af Dezeen Awards har Karen Blixens Plads, som er tegnet af danske COBE Architects, modtaget to fornemmer priser i dette efterår. I oktober vandt Karen Blixens Plads Klimaprisen ved Building Awards 2020.

”Det, at vi også bliver værdsat for vores indsats på Karen Blixens Plads, betyder meget for vores virksomhed og medarbejderne. Som firma håber vi naturligvis på, at priserne vil bringe os endnu tættere på de bygherrer, som ønsker at klimasikre og forbedre deres byrum,” siger afdelingsleder hos M.J. Eriksson, Jacob Møller Madsen.

De øvrige deltagere og betydende aktører på det prisvindende projekt:

COBE, EKJ, CN3, vind-vind Aps, KW-Betonteknik, P:P: Brolægning og P.P. Landskab, HSM Industri og Aagaard og K.S. Elektro

Karen Blixens Plads er realiseret på baggrund af en stor donation fra A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M.J. Eriksson A/S

Gammel Køge Landevej 773
2660 Brøndby Strand
Danmark
M.J. Eriksson A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125