23948sdkhjf

Montage af porebeton? HBN Entreprise udfører det til tiden

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

HBN Entreprise består af dygtige murere og montører, som har mange års erfaring inden for montage af gasbeton i alle afskygninger. Det gør sig gældende for blokke, plader og vægelementer.

Som bygherre eller hovedentreprenør ved du, hvor vanskeligt det kan være, når de håndværkere, der er ansvarlige for en given fagentreprise, ikke leverer som aftalt. Det kan godt være kvaliteten af arbejdet, som ikke lever op til dine forventninger. Det kan også være et spørgsmål om projektets tidsplan, som ikke bliver overholdt. Hos HBN Entreprise har vi fuld forståelse for det store ansvar, der hviler på dine skuldre. Derfor tilbyder vi professionel montage af porebeton, der bliver udført til tiden og til høj standard.

HBN Entreprise består af dygtige murere og montører, som har mange års erfaring inden for montage af gasbeton i alle afskygninger. Det gør sig gældende for blokke, plader og vægelementer. Vores team består af 25 medarbejdere, som udelukkende beskæftiger sig med elementmontage i porebeton. Vi er specialister i montage af porebeton og har i tidens løb samarbejdet med de største byggefirmaer på Sjælland og Fyn. Indtil videre har vi haft stor fokus på byggeprojekter på Sjælland og Fyn, men hvis du har et projekt i Jylland, så rykker vi gerne ud og rækker dig en hjælpende hånd.

Hos HBN Entreprise har vi stor ekspertise med montage af bauroc porebeton. Der er tale om et varemærke, der fremstiller enestående byggematerialer med tilstrækkelig trykstyrke til opførelse af bærende vægge i fleretages bygninger. Vi anbefaler varmt, at man anvender bauroc porebeton, fordi vi har indgående kendskab til dens høje kvalitet. Hvis du derimod vælger en anden løsning, udfører vi alligevel gerne elementmontage af porebeton for dig. Hos HBN Entreprise er vi kendt for at udføre kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

HBN Entreprise – Sjælland

Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside: http://hbnhuse.dk/kontakt/

 

HBN Entreprise – Jylland

Adresse: Vestmolen 15, 9990 Skagen

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.094