23948sdkhjf

MT Højgaard / M.J. Eriksson skal bygge værksteder til DSB

| Medlemsnyhed | Indrykket af M.J. Eriksson A/S

I en fælles tilbudsgivning til DSB har MT Højgaard i samarbejde med M.J. Eriksson vundet det store udbud vedrørende nye værksteder til de nye elektriske tog, der skal indsættes på regionale og nationale banestrækninger.

I evalueringsrapporten fremhæves bl.a. tyngden af den tilbudte organisations store faglighed og erfaring på området samt MTH/MJEs evne til at sikre en transparent proces i forhold til økonomi, tid og risici

- Gennem både prækvalifikationen, tilbudsfasen og de efterfølgende kontraktforhandlinger med bygherre har vi haft en særdeles god samarbejdsrelation med MT Højgaard, og vi er naturligvis glade og stolte over at vores store arbejder nu har båret frugt, siger afdelingsdirektør for M.J. Eriksson Bane, Peter Bolvig.  

- På dette spændende, faseopdelte projekt, skal vi overordnet stå for udførelsen af byggemodningerne for de nye værkstedsbygninger samt etableringen af infrastruktur og nye baneanlæg, hvor vi har indgået aftaler med Bravida og Siemens som underentreprenører.

Udbuddet omfatter potentielt totalentrepriserne på nyopførelse af to værksteder med tilhørende infrastruktur i København og Aarhus samt om- og tilbygning af det eksisterende værksted i Helgoland.

Udbuddet er opdelt i tre faser, og hvis vi som ventet kvalificerer os til alle faser, har udbuddet en samlet værdi på 1,6 mia. kr. frem til udgangen af 2025.

Faserne i udbuddet er:

·         Fase 0: Etablering af samarbejde og fælles målsætninger samt indgåelse af samarbejdsaftale.

·         Fase 1: Samarbejdsfase med det formål at optimere og konkretisere hvert projekts økonomi og tidshorisont samt nedbringe risikoprofilen.

·         Fase 2: Totalentreprise med færdigprojektering og udførelse af hvert af de tre projekter.

Du kan læse mere om DSBs nye grønne værksteder her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M.J. Eriksson A/S

Gammel Køge Landevej 773
2660 Brøndby Strand
Danmark
M.J. Eriksson A/S

Send til en kollega

0.094