23948sdkhjf

Flot hus afleveret til glade kunder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

I Tjørring har Camilla og Troels fået nøglerne til deres nye hjem; en skøn villa på 190,8 m2...

Albyg Bolig har i 2019/20 bygget et hus i Tjørring til Camilla og Troels. Resultatet er blevet et skønt parcelhus på 190,8 m2 med nogle flotte detaljer. Derudover er der bygget en garage på 53,2 m2

Parret er glade og tilfredse og fortæller her om byggeforløbet med Albyg Bolig:

”Vi synes samarbejdet med Albyg Bolig har været rigtig godt. Vi er blevet hørt og taget seriøs hver gang vi har spurgt om noget, og dialogen gennem hele byggeprocessen har været god.

Hvis der er sket ændringer eller der er opstået nogle udfordringer, er vi blevet orienteret og taget med på råd, og hvis vi har haft spørgsmål eller ændringer er vi altid blevet mødt med en positiv indstilling og vilje til at løse tingene.

Den forventede levering af vores hus blev overskredet med 14 dage, men bortset fra det er tidsplaner og aftaler blevet overholdt.

Det eneste vi egentlig kan sætte en finger på, er samarbejdet med de murere som har været på pladsen under byggeriet. De har ikke altid været lige gode til at rydde op og har flere steder ”sprunget over hvor gærdet er lavest”. Men udover dette har samarbejdet med håndværkerne været rigtig godt.

Vi er overordnet rigtig glad for samarbejdet med Albyg Bolig, og vil til enhver tid anbefale andre at bygge med dem også.”

Camilla & Troels Kudahl

Tjørring

Se huset her!

_____________________________________________________________________________________________

Skal I bygge nyt hus? Kontakt Albyg Bolig og hør hvad vi kan hjælpe med.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Midtjysk Albyg A/S

Industrivej 20
7490 Aulum
Danmark
Midtjysk Albyg A/S

Send til en kollega

0.109