23948sdkhjf

Fokus på tværfaglig service hos teknikentreprenør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Sebastian Hellemann Konrad er pr. 1. august 2020 ansat som tværfaglig salgs- og serviceleder i en nyoprettet stilling hos Henning Mortensen a/s i Aarhus.

Henning Mortensen a/s har de seneste år været inde i en positiv udvikling med høj aktivitet som teknikentreprenør baseret på seks overordnede tekniske kompetencer – vvs, el, ventilation, alarm/brand, blik og sprinkler.

Med ansættelsen af Sebastian Hellemann Konrad i en nyoprettet stilling som tværfaglig salgs- og serviceleder på virksomhedens Aarhus-kontor sætter Henning Mortensen a/s nu skub på ambitionen om, at serviceforretningen med drift og vedligeholdelse af tekniske installationer hos private og offentlige erhvervskunder fremover skal udgøre en større andel af forretningen.

Styrkelse af serviceforretningen
I samarbejde med ledelsen får Sebastian Hellemann Konrad en vigtig opgave i at styrke den tværfaglige serviceforretning ved at udarbejde salgs- og servicestrategier og implementere disse i den daglige drift.

»Jeg kender Henning Mortensen a/s som en solid teknikentreprenør med et godt ry i branchen. Virksomhedens fortsatte udvikling og vækst skal blandt andet sikres ved at sætte yderligere fokus på opgaver inden for tværfaglig service, drift og vedligeholdelse – særligt inden for el, vvs og ventilation. Jeg ser frem til at bidrage væsentligt til denne opgave«, siger Sebastian Hellemann Konrad, der havde første arbejdsdag hos Henning Mortensen a/s i starten af august.

Fart på fra starten
»Den første tid er gået rigtig godt. Jeg er blevet positivt modtaget af alle og har fået en grundig introduktion til både virksomhedens kompetencer og organisationen«, fortæller Sebastian Hellemann Konrad, der har base på Henning Mortensen a/s’ adresse i Aarhus.

Det er få uger siden, at Sebastian Hellemann Konrad havde første arbejdsdag hos Henning Mortensen a/s. Alligevel har han blandt andet allerede sikret virksomhedens Aarhus-afdeling rammeaftaler på drifts- og vedligeholdelsesopgaver inden for el, vvs og ventilation i to større boligbyggerier i det vestlige Aarhus. Om sin nye rolle som ansvarlig for tværfagligt salg hos Henning Mortensen a/s siger Sebastian Hellemann Konrad:

»Min tekniske baggrund betyder, at jeg møder kunderne i øjenhøjde og har en god fornemmelse for, hvad der skal til for at sammensætte en fornuftig serviceløsning, der matcher behovet. Desuden supplerer jeg Henning Mortensen a/s’ stærke geografiske forankring i Silkeborg og Midtjylland med mit solide netværk i Aarhus-området og på Djursland, hvor jeg har bopæl«, siger Sebastian Hellemann Konrad.

Sebastian Hellemann Konrad er oprindeligt uddannet elektriker. Siden har han opnået erfaring i el- og installationsbranchen gennem stillinger som elektriker og serviceleder. Desuden er han en del af bestyrelsen og et nystartet I-Udvalg (I = Innovation og Iværksætteri) under Business Djursland.

Mere om tværfaglig service? Så kontakt:

Sebastian Hellemann Konrad
E-mail: shk@henning-mortensen.dk
Tlf: +45 51739329


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.125