23948sdkhjf

Hvordan hænger effektivitet og lagerautomater sammen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Hurtigere pluk og flere fejlfrie ordrer er velkendte fordele ved at automatisere med lagerautomater. Hurtig ROI, hurtig levering og sikker afstand er også store fordele, du bør kende til.

Hold afstand og få færre berøringsflader
Én medarbejder plukker alle varer uden at gå rundt mellem andre medarbejdere: Skufferne i lagerautomaten er minimum 1,3 meter bredde, og gør det let for medarbejderne at holde den anbefalede afstand til hinanden; også selvom du har flere lagerautomater stående side om side. Det er kun operatøren, der rører ved skuffen og varen og det giver mindre rengøring og færre overflader at disinficere.

Samme effektivitet og produktivitet med færre hænder
Faktisk kan en enkelt medarbejder udføre op til 120 pluk i timen, så det kræver færre hænder at ekspedere det samme antal ordrer, og effektiviteten i arbejdet er upåvirket selv ved nedgang i medarbejderstaben eller omorganisering af teams.

Hurtig ROI, hurtig levering 
Virksomheder ser ROI på alt fra 6 til 18 måneder med Modulas lagerautomater - afhængig af projektets størrelse. Lagerautomaten kan tilmed være leveret, installeret og fyldt med varer indenfor gennemsnitlig 8 uger, fra du lægger ordren, til det øjeblik lagerautomaten er i drift.

>> Kan en lagerautomat betale sig? Få en kapacitetsberegning af dit lager >>

Igang med at plukke på 30 minutter
Indenfor 30 minutter kan enhver lære at betjene en Modula lagerautomat sikkert og effektivt.. Derfor er effektiviteten upåvirket; selv ved nedgang i medarbejderstaben eller omorganisering af teams.

 Øg produktiviteten og følg med, når salget stiger
Lagerautomater er den perfekte løsning til webshops og virksomheder med stigende salg, for de øger din produktivitet og reducerer cyklustid i ekspeditionen. Lysindikatoren viser hurtigt placeringen af den rigtige vare i skuffen, mens dobbelte skuffer giver endnu højere plukkehastighed.

Overvej din leverandørstrategi
Det er tid til at overveje en just-in-time supply chain og et sikkerhedslager hos dine nøgleleverandører. Gå efter en strategi med flere leverandører, specielt på nøglevarer og brug Modulas WMS til at styre beholdningen på dit lager.

>> Sandt eller falsk: 6 fordomme om lagerautomater >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

Sådan skaber lagerautomater effektivitet for nutidens virksomhederLagerautomaten hjælper med at holde sikker afstand og god hygiejneSamme effektivitet og produktivitet med færre hænderFå hurtig ROI og hurtig levering af din lagerautomatDet er nemt og hurtigt at lære at betjene en lagerautomatØg produktiviteten og følg med, når salget stigerOvervej din leverandørstrategi

Send til en kollega

0.11