23948sdkhjf

Velkommen til ny vvs-serviceleder med fokus på forsikringssa

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Jens Trinderup Gotfredsen er startet som ny serviceleder i Henning Mortensen a/s’ VVS-afdeling i Silkeborg.

Han har knap 15 års erfaring i VVS-branchen og kommer senest fra en stilling som VVS Energitekniker hos Wicotec Kirkebjerg A/S. Som ny serviceleder hos Henning Mortensen a/s er Jens Trinderup Gotfredsens primære arbejdsopgave at drive vores serviceforretning inden for forsikringssager i samarbejde med et fast hold af VVS-montører.

Derudover har han blandt andet ansvar for kundekontakt, kalkulation af serviceopgaver, fordeling af ressourcer og arbejdsopgaver, indkøb og samarbejde med forsikringsselskaber.

»Den første tid har været meget positiv. Jeg har fået en grundig introduktion til både organisationen og procedurer – og er blevet rigtig godt modtaget«, fortæller Jens Trinderup Gotfredsen, der havde første arbejdsdag hos Henning Mortensen a/s den 25. maj 2020.

Jens Trinderup Gotfredsen er oprindeligt uddannet VVS-energitekniker og har efterfølgende suppleret med uddannelsen som GVS-Mester på UCN - Professionshøjskolen University College Nordjylland. Han vil med sin mangeårige erfaring og brancheindsigt bidrage positivt til den fortsatte udvikling af Henning Mortensen a/s’ aktiviteter inden for forsikringssager og VVS-service.

Mere om VVS-service og forsikringssager? Så kontakt:

Jens Trinderup Gotfredsen
E-mail: jtg@henning-mortensen.dk
Tlf: +45 2055 5508

Læs mere om Henning Mortensen a/s på www.henning-mortensen.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.093