23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan en Power Rake mere end man tror?

Power Rake er nu også populære hos kirkerne. Morten Tueman, indehaver af MT Service fra Langå på Østfyn har netop investeret i en Power Rake fra Avant Danmark. Han giver den 5 ud af 5 stjerner, men hvorfor?

Morten Tueman, indehaver af MT Service fra Langå på Østfyn har netop investeret i en Power Rake fra Avant Danmark. Han giver den 5 ud af 5 stjerner, men hvorfor?

Avants danskproducerede Power Rake får 5 ud af 5 stjerner af en simpel grund: den kan meget mere end man tror ved første øjekast. Det er nemlig ikke kun et redskab til de mange anlægsgartnere, der bruger den til at anlægge græsplæner med.

Morten Tueman købte som udgangspunkt en Avant Power Rake netop til anlæg af græsplæner, men har sidenhen erfaret, at redskabet kan meget mere Og det har givet ham mere forretning.

MT Service spurgte den lokale kirkegård, om de ville prøve at afrette deres kirkegårdsgange, og resultatet blev fænomenalt. Når gangene rives normalt med en rive, bliver slutresultatet ofte lettere bølget, og minder lidt om et vaskebræt. Når de bliver opfrisket med en Avant Power Rake, bliver de helt jævne og lige.  

Da de omkringliggende kirker så resultatet, skulle de også have deres gange afrettet. Den nyindkøbte Power Rake har altså givet meget mere ny forretning for MT Service, end han nogensinde havde turdet håbe på.

Jørgen Jensen, stifter og direktør for Avant Danmark udtaler: ”Det er meget glædeligt når vores kunder selv finder nye arbejdsmetoder og anvendelser til vores redskaber. Så får de mest ud af deres køb”.

 

 

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.078