23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skou Gruppen forbedrer adgangsforhold på Geelsgårdskolen

Snart får børnene på Geelsgårdskolen meget bedre adgang til at komme ud i det fri.

Siden december 2019 har Skou Gruppen arbejdet på at bygge fire nye, større elevatorer til specialskolen Geelsgårdskolen i Virum, hvilket skal give bedre plads til børnenes specielle kørestole.

Ifølge projektleder Allan Keil fra Skou Gruppen skal de fire nye elevatorer give børnene langt bedre mulighed for at komme ind og ud af skolens lokaler:

”Det er svært handicappede børn, der sidder i kørestole, som går på skolen. De nye elevatorer bliver etableret fra anden sal og er større, så det bliver langt nemmere for børnene og deres hjælpere at bruge elevatorerne. Både når de skal ind i skolens lokaler, og når de skal ud til frikvarter eller på udflugt,” fortæller han.

Elevatorskakte hejses ind

Geelsgårdskolen får to elevatorskakte bestående af to nye elevatorer på 13 meter i højden og 2,5 x 2,5 meter i bredden, som støbes udenfor skolen af entreprenør Valdemar Højland, hvorefter de hejses ind på deres pladser.

Skou Gruppen har netop hejst den første elevatorskakt ind på plads ved hjælp af en stor byggekran. Elevatorskakten, som vejer 6,5 tons, var intet mindre end 25 meter oppe i luften, inden den blev placeret i bygningen.

I skakten etableres de to første af de nye elevatorer nu. Den sidste elevatorskakt bliver hejst ind til maj, hvorefter de to indvendige elevatorer i bygningen renoveres.

”Processen skrider fremad, og forløbet kører planmæssigt efter tidsplanen. Samarbejdet med Skou Gruppen og bygherre er glimrende,” fortæller arkitekt Lau Johansen fra AG65, der er rådgiver på projektet.  

Skou Gruppen forventer at afslutte projektet til efteråret 2020. 

 

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Send til en kollega

0.141