23948sdkhjf

Træ/alu-vinduer er de mest solgte vinduer i Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Idealcombi A/S

… og det er der en god grund til

Hos Idealcombi producerer vi vinduer til renoveringsprojekter med stor respekt for arkitektur og historie, for at fremme bevarelsen af bygningernes oprindelige udseende og arkitektur.

Dette var den væsentligste årsag til, at vi udviklede vores Nation-design i tæt samarbejde med stadsarkitekten i København.

Københavns ofte fredede bygninger manglede nemlig et moderne alternativ til udskiftningen af de originale vinduer i den ældre boligmasse fra det forrige århundredeskifte.

Dette resulterede i et nyudviklet  træ/alu vindue med gengivelse af den originale kitfals og med indvendige profileringer af karm, ramme og sprosser  – i dag er det et af de mest innovative, energibesparende og holdbare vinduer på markedet. Et moderne træ/alu vindue med klassisk udseende med en skjult indbygget højisolerende og uforgængelig kerne af Idealcore™.

Vinduet hedder i dag Nation IC og anvendes primært i renoveringsprojekter af boliger fra 1850-1960.

Ønskes et klassisk vindue med glaslistemarkering som i boliger fra 1960’erne og fremefter, anbefaler vi Idealcombi vinduesserien Frame IC. Det er et alternativ til det originale trævindues udseende med udvendig markering af glaslister.

Frame IC anvendes i dag til enhver type byggeri inden for såvel renovering som nybyggeri.

Til en nyere bolig med meget moderne og stilrene linier, anbefaler vi Idealcombi-produktserierne Futura+ og Futura+i.
Det er udadgående og indadgående vinduer med et ensartet, minimalistisk og funktionalistisk design med smalle rammer og samme fordele, som Idealcombi-serierne Frame IC og Nation IC.

Vi har i gennem nu flere årtier været en del af mange spændende renoveringsprojekter – Vi har særligt sat vores aftryk på vores hovedstad Københavns bygningsmasse – Derfor kalder vi København for vores største showroom.

Landsdækkende har vi fremstillet skræddersyede vinduer til både én-familieshuse og store boligselskaber og andelsboligforeninger.

Med specialfremstilling laver vi  vinduer, som er tilpasset lige netop det enkelte projekt

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at få de helt rigtige vinduer!

 Se eksempler på renoveringsprojekter her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Idealcombi A/S

Nørre Allé 51
7760 Hurup
Danmark
Idealcombi A/S

Send til en kollega

0.141